söndag 26 juni 2016

Midsommarhelgen

En skön midsommarhelg går mot sitt slut. Sedvanligt firades den med familj och släkt ute i Gnisvärd. I år var vi 18 personer, och lagom till kaffet sprack solen upp, och sen blev det en underbar eftermiddag och kväll, med godsaker, tipspromenad och femkamp, och vi kunde sitta ute hela tiden, jätteskönt! Just innan vi skulle bryta upp - kring midnatt -  kom vi på att vi missat att dansa kring stången, så då blev det grodorna och lite till, i sommarnatten... Det funkade det med! 
Bullar som syrran bakat och tårta som jag bakat, traditionsenligt! 

I går kväll blev det en tur nere i Visby innerstad, med god mat och vackra vyer! I nättras (alltså natten som var) väcktes jag av åska och slagregn. 15 mm fick vi och det är ju tacksamt Tyvärr gillar inte pionerna slagregn så de ser för sorgliga ut idag. Men, men, jag har lovat att inte klaga när det regnar så... Trodde även att åskvärmen skulle ge med sig med åskan, men icke, idag skall det tydligen bli 30 grader varmt, puh! 

3 kommentarer:

  1. Härliga midsommarbilder du bjuder på...ja vilken helg det blev! Sanslöst skön!
    Ny vecka, nya utmaningar nu!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  2. Tårtan ser supersmaskig ut och bullarna så professionella! Hos oss var det otroligt varm hela dagen. Tror aldrig jag upplevt en så varm midsommarhelg. Jordgubbar är ju ett måste på midsommar och hos oss landade de på en Pavlova med lemoncurd. Mums!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken tårta! Ser toppengod ut! Det var verkligen härligt med en varm midsommar, det är vi inte så bortskämda med precis.
    Tänk att jag fortfarande inte varit till Gotland, det är då på tiden att jag får se allt fint ni har. Det ser alltid underbart ut på dina bilder i alla fall! Hoppas att jag snart får tillfälle att se det på riktigt också!
    Ha en fin vecka!
    Kram, Ann

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!