onsdag 28 februari 2018

Snö, snö och mera snö

Ja, jisses vad det snöar! Lagom man har varit ute och skottat så är det snart dags igen... Kan inte minnas när vi hade så här mycket snö sist?
Stolen jag fotade häromdan har nu fått ännu mer snö på sig, nu får det inte plats mer 😚 Men jag klagar inte, jag tycker det är härligt! Så rent och fint, och eftersom vi inte är bortskämda med sånt här väder är det bäst att njuta medan det varar! 


Om inte övriga i familjen hade varit sjuka eller bortresta, kunde det ha blivit ett dopp i kväll... för att krypa ner i varmt vatten när det är snö - och stilla - är jättemysigt! 

3 kommentarer:

 1. Ja det är väl bara att gilla läget...det är ju inte ofta vi har vita vintrar! Dags att skotta fram bilen och gasa iväg på sliriga vägar!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Det är väl lite charmen med årstider, att de märks, fast nu börjar jag längta efter temperaturer runt nollan åtminstone. Vill starta varmbänken!
  Har aldrig testat badtunna på vintern, men säger du det så...
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Vackra snöbilder Gunilla, man ser att naturen vilar och myser under snön.
  Visst är det vitt och vackert med frisk luft m.m. men jag är inte längre en vintermänniska, den försvann för cirka 25 år sen men en evig vår vill jag inte ha för då tröttnar man på den.
  Härligt med en badtunna, har prövat för några år sen, kändes gott.
  Har även bastat och sprungit ut och rullar i nysnö, det var inte så hemskt,
  sen tillbaka in i bastun, (vi var åtta fruntimmer som tjoade glatt)
  Vinterkram/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...