söndag 6 januari 2019

AlfridaAlfrida har dragit fram, och bara i "min" lilla skog, som jag brukar passera ibland på mina promenader, räknade jag till 14 stycken nedfallna stora träd.  Angående snön har vi lite varannandagsväder. Eller vartredjedagsväder kanske man kan säga... En dag snö, en dag slask och en dag barmark. Så har 2019 börjat. 

Idag har jag haft min nionde dag ledigt, men i morgon börjar vardagen igen. Nu skall vi igenom ett antal oxveckor innan nästa ledighet! 

3 kommentarer:

 1. Alfrida ställde till det kan man lugnt säga. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Alfrida var snällare här men ändå såg jag många nerfallna och nysågade träd när jag körde mellan Götaälv dalen och Alingsås häromdagen. Och inne på skogen och naturreservat låg mängder med träd som blåst ner nu. Maffigt med bokarna som lagt sig ner men jag förstår om det är ledsamt för dig.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Det enda som hände oss - förutom det trista långa elavbrottet - var att en 2-meters en som vi planterade 3 m utanför staketet i parken har blåst av. Konstigt med tanke på hur sega deras stammar och grenar brukar vara. Annars står allt kvar, även den jättestora lärken och dom enorma granarna i kohagen bakom oss. Dom gör att man inte vågar sitta i vardagsrummet när det blåser för dom skulle helt klart räcka fram över poolen, över altantaket in till oss! Vi har bett markägaren att ta ner dom, men det är en sur jäkel som absolut inte vill hjälpa tillmed något.....
  KRAM/Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!