lördag 23 maj 2020

10 år ♥


Idag är det 10 år sedan min mamma somnade in... Min älskade mamma, som stod mig så nära. Som alltid hade tid för ens små och stora problem och funderingar. Varm och empatisk och jordnära. Klok. Hon fanns liksom alltid. Hon lyssnade...  precis som en mamma skall göra. 

Det är så mycket jag ännu skulle velat prata med henne om. Och så skulle jag vilja ha en mamma-kram. Saknar dem... mammakramarna. 
Idag skall jag grotta ner mig i gamla fotoalbum. Gå till kyrkogården. Lyssna på Ted Gärdestads Himlen är oskyldigt blå. Minnas lite extra. Det är sorgligt att hon inte finns längre. Men jag är så lyckligt lottad som hade henne som mamma. 

4 kommentarer:

 1. En mammas omsorger är oförglömliga. Minns de ljuva stunderna ni haft tillsammans och kramarna hon gav. Du ger dem säkert tillbaka till dina flickor. Allt går i cirklar och som man sår får man skörda. Det är inte alla förunnat att få minnas dem med saknad, ett leende på läpparna och en tår i ögonvrån.

  Gör dig en fin helg.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Mamma är alltid mamma...
  Så fina ord från dig och jag förstår din saknad.
  Varm kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Min mamma dog -89 så det var ett tag sen, pappa i början på 2000-talet men man kommer liksom inte riktigt över det. Jag drömmer väldigt ofta om dom båda fortfarande och saknar dom enormt.
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 4. Det är snart 15 år sedan min mor gick bort, 90 år gammal, men jag saknar henne fortfarande så enormt! Älskade mamma!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...