lördag 2 maj 2020

Skön är hon - Maj!

Så var vi då inne i sköna maj! Tillsammans med juni den vackraste månaden, tycker jag i alla fall! Den skira ljusgröna grönskan. Och därtill alla fåglars ljuvliga sång. Kan det bli vackrare och mer löftesrikt? Naturen håller liksom vad den lovar. Varje år samma procedur, när naturen startar om på nytt... Lite trösterikt på något sätt. 


Och i skogen är det som en vit matta av sippor! Ljuvligt! 

Jag njuter i alla fall! 

5 kommentarer:

  1. Så fantastiskt vackert med alla vitsippor! Jag har faktiskt alldeles sett några såna fält i verkligheten. Det kanske inte finns hos oss...
    Här har det inte hunnit lika långt i grönskan men den kommer snart.
    Maj och juni, mina favoritmånader! Att se allt som vaknar efter vintern och få vara med på allt vackert som kommer! Och som du säger, dessutom så mycket fågelsång!
    Här väntar flera grå dagar och inte så många grader men man får väl klä sig lite extra! Det är hursomhelst skönt att komma utanför väggarna där vi tillbringar allt för mycket tid just nu.
    Kanske därför jag har så svårt att sova nuförtiden...(du kanske ser att jag skriver kl. 03 på natten..) eller så är det åldern! Haha!
    Galet att man förr kunde sova hur mycket som helst, hade inte tid till det, men numera är jag glad om jag får ihop 3-4 timmar!
    Nåja... inte så mycket att gnälla över!
    Ha det så bra som du bara kan fina du!
    Kramar från Maria

    SvaraRadera
  2. Håller med dig, maj månad är den bästa på året. Så mycket grönska och värmen som börjar komma.
    Här i Wales är vitsipporna utblommade, men mycket annat har kommit istället.
    Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  3. Jag med! Maj är ljuvlig...
    Härliga bilder och jag önskar dig en fin söndag!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Ja skön är hon verkligen ... maj! Det visar du med dina vackra bilder. Vilka otroliga vitsippsmattor. Vi har inte alls så många här i år som vi brukar ha. Kanske beror det på alla frostnätter som bara fortsätter. Det spås frost inatt också. Men snart ska det väl vända.

    Önskar dig en fin vecka!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  5. Thanks for sharing, great post!

    Áo khoác Đà Lạt chuyên sỉ và lẻ áo khoác áo khoác nam với giá ưu đãi nhất 2020. Luôn cập nhật mẫu mới chất lượng và dày ấm nhất kể cả với thời tiết lạnh giá các nước có du học sinh và xuất khẩu lao động. Aokhoacdalat.com được đồng hành cùng các bạn!!!!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!