måndag 4 maj 2020

Trädgårdssäsongen igång!

Ja, men så fick jag väl äntligen "ändan ur vagnen" och började trädgårdera, i min nya lilla trädgård! Helt plötsligt fick jag bara för mig, att jag skulle ut och gräva lite... Att det hade regnat i ett par dagar gjorde ju inte saken sämre, det är ju så mycket lättare att gräva då! 

Bild från altandelen, ja här ser ni ungefär halva trädgården! Borta i hörnet tryckte jag ner ett gräs och en pion i höstas, samt en klump med daggkåpa. 
Bild från i november. 

Daggkåpan delade jag upp i fyra små bitar. De växer ju så fort så de lär fylla ut här om ett tag. 
Och stolen åkte fram ur förrådet. Inga snygga rabattkanter än, men i alla fall, en start i alla fall! Min första lilla rabatt ;) 
Förresten hörrni. Är det nån vänlig trädgårdsnörd som kan säga mig vad jag har här i dessa hinkar? Tänk att jag minns inte vad jag har tagit med mig?! 😆 Kan det vara flox till vänster? Men vad är då det till höger? Ja, ja, det blir spännande att se vad det blir av det... 😉

3 kommentarer:

  1. Vet inte vad du har där i krukorna. Kan vara en solhatt eller så ser det ut som gullris. Vi får väl se. Härlig tid är det i alla fall att få påta i jorden. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Tänk så kul att få forma sin egna lilla plätt! Lagom att pyssla med efter din betydligt större trädgård. Vad som finns i hinkarna blir intressant att se. Måste ju vara nåt du verkligen ville ta med dig?
    Tack för streamingtipsen. Dessa serier har jag avverkat och alla älskar jag lika mycket som du. Men jag lovar... du blir inte besviken på Vår stora kärlek!

    Njut av jorden under naglarna.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Så fin din "nya" lampa blev. Jag håller med dig - det är flox. Ganska så aggressiv blomma tycker jag. Hos mig tuktas den hårt.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!