måndag 17 januari 2022

En massa nytt i badrummet

Och då menar jag inte något renoveringsnytt, utan "bara" lite nya fräscha grejer som tillför vardagen lite lyx! Till att börja med, ljusstaken med ett uppladdningsbart ljus i, fick jag som en försenad inflyttningspresent i höstas.  Den passade ju som hand i handske rent färgmässigt här i badrummet, och så trevligt att ljuset kan stå och "brinna" dygnet runt, perfekt när man skall upp på natten, och då slippa tända lampan så man vaknar till! 

Och i år (eller i fjol om man skall vara nogräknad) så verkade det vara ett tema på julklapparna som jag fick, av olika personer, och det var väldoft! Kanske något jag bör förstå? 😆  (kan förstås också bero på vad jag önskade mig...) I alla fall, doftpinnar och doftljus från Lin Living, med doft av linne! Mmm!  

Jag har haft en sån här tvålpump från Lilla Bruket förut, och fyllt på med billigare sorter, ja sån är jag... Men efter många år var nu förpackningen väl sliten, så det var väldigt trevligt när det låg en  ny sådan tvål i ett av paketen. Dessutom fick jag även en duschmousse och påfyllning till tvålpumpen, av ett annat välkänt och väldoftande märke, som jag kan ha när den här är slut! 

Sen bara något som jag själv hittade, två nya burkar till badrumsskåpet. En till tandborstar och en liten till smink. Mer går det inte åt  till mig. Den skulle ju inte räcka till dagens unga tjejer, men till en 55+ are behövs det inte mer...  😆  

3 kommentarer:

 1. Vilka fina uppfräschningar. Jag brukade också återanvända lilla bruket tvålpump. Nu köper jag fina billiga sorter på Ö&B. Lite gör mycket. Fina burkar. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Roligt att fräscha upp lite och vad fint det blev.
  Jag har ett batteriljus tänt i mitt badrum hel kvällen, gör det mysigt att gå in där och ser fint ut utifrån också.
  Gillar Lilla Brukets produkter, fast har ingen just nu.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Snyggt - det är verkligen kul att fräscha till sitt hem efter den här trista tiden, Själv har jag fräschat till mig själv istället. Permanentade mig igår hos min nya frissa!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!