fredag 20 maj 2022

Fredag igen

Så gick det en vecka till. Jag är snart klar med min renovering, och har även påbörjat ännu ett projekt, fast utomhus! Så jag ligger inte på latsidan, förutom här på bloggen då...😏 Även om min arm skriker åt mig att det är just det jag skall göra - ligga på latsidan...(dock inte på den högra sidan, det går icke!). Men det är ju så svååårt att bara göra ingenting, när man har så mycket på gång som man vill göra... Jag gillar ju verkligen att ha projekt på gång och kan inte riktigt acceptera att det skall vänta?! 

 

Men en liten hälsning vill jag hinna med så här på fredagen, i väntan på några mer matnyttiga inlägg om mina projekt. Och vi har passerat mitten på maj, och ingen maj utan blommande träd! Här ljusrosa fluff, precis i början på mitt promenadstråk! 

Ljuvligt! 

Önskar er en fin helg! 2 kommentarer:

 1. Draga mea,
  Cand vad superbele tale poze, cu siguranta zilele imi sunt placute!
  Sa te faci bine repede!
  Imbratisari,
  Mia

  SvaraRadera
 2. Tackar för hälsningen! Visst är det kanske lite väl mycket att stå i den här årstiden, iaf för oss som har ont nånstans - men ack så ljuvligt det är!! Nu ska jag ut och ta kort på lite tulpaner, för snart är dom nog överblommade tyvärr. Och såna där moderna tulpaner har jag också - och dom är knepiga att få att blomma under flera år än det första.....
  KRAM och trevlig helg/Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!