fredag 23 augusti 2013

Två blir en...

Zonja
 
 
Så var det klart, Zonja flyttar till Norrland och sin nya ägare. Maken hade ju med bägge valparna sist han var i väg, och tanken var ju att få Zeta såld... och att Zonja skulle bli kvar hos oss... Men så är livet, vi kan inte stå med två valpar som går tillsammans och präglas på varann och inte på oss... Och den som var intresserad ville absolut ha Zonja, hon är ljus och fin i färgen, till skillnad från Zeta som är nästan helt svart på ryggen. Kan tyckas knäppt att jägare bryr sig om färgen men enligt rasstandarden "föredras vita hundar med små färgade fläckar framför hundar med mycket stora färgade fläckar på kroppen..."  
 
 


 
 
Så igår kväll blev det hundbad, och i morse for maken iväg med bilen full av hundar igen, denna gång två stora och två små, för lilla Zeta fick åka med för att inte bli lämnad ensam när jag jobbar. Så nu blir det helt tomt i hundgården igen, någon vecka framåt, när han är uppe och "roar" sig i fjällen. Har jag tur kanske han kommer hem med några kantareller!

5 kommentarer:

 1. Så det kan bli! Hoppas att Zonja får det bra i Norrland för lika bra som hos er kan det nog inte bli. Ni har ju inrättat ert hundliv (och kattliv också för den delen), så fint för dem med hundgård (och kattgård) omtanke och kärlek.

  Ha en fin helg och vila upp dig innan kantarellerna anländer:)!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så söta dom är, jag skulle gråta ihjäl mig när dom måste flytta. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Åhh så fina dom är! Vilka underbara blickar det kommer från dom hundögonen!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder på Z och Z de är verkligen supersöta, ha en bra helg och hoppas det blir många kantareller plockade åt dig :) Karin

  SvaraRadera
 5. Helt bedårande tjejer, båda två!
  Kram Maria

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...