torsdag 16 februari 2012

Dags för nästa projekt...

Ja, nu var det dags för ett projekt igen...Barnrummet med sin gulliga nallebård är snart ett minne blott, 8-åringen skall få det lite tjejigare/tuffare.  Nalletapeten/bården sattes dit när storasyster var i 3-årsåldern och  mamma fick bestämma =) Då var inte rosa på modet som det är idag, eller så var det min "gula period" som gjorde att jag valde denna tapet. Söt är den i alla fall, och det känns ju lite sorgligt att ta bort den, men nu har jag inga småbarn längre, det är bara att acceptera.
För några år sen fanns här bland annat en gammal barnsäng och dockskåp och lite andra mer "barnsliga" saker.
Barnsängen är sedan en tid utbytt till en vuxensäng
...men andra gamla möbler har hittills fått vara kvar. Gamla docksängen hittade maken på återvinningsstationen en gång, och skrivbordet är köpt på auktion. Tyvärr åker väl de för en modernare inredning nu. Exakt vad det blir för tapet och möbler har vi faktiskt ingen aning om, det är lite annat som skall göras här inne först. Som vanligt när vi är igång så är det inte bara att börja tapetsera...

8 kommentarer:

 1. Det är allt lite sorgligt när de börjar bli större. Vår yngsta hade en gul tapet med en så söt katt bård som jag saknar, iallafall lite :-))

  Nallebården är så söt.

  Och dockvagnen...tänka att han hittade den. Vilken tur!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Barnen växer, och det fort. Rummet är jättefint men det passar inte riktigt till en åttaåring. Klart att det ska vara lite tuffare.
  Ska bli kul och se hur det blir.
  Trevlig kväll!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Sanningens ögonblick. När barnen växer upp och blir större och större. Fin dockvagn en gammal goding. Här ska det snart stylas i ett femtonårsrum. Kul fast lite vemodigt på sätt och vis. Min yngsta ska bli stor! / Pia

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att få göra om helt från början. Det är så roligt att välja allt men jag antar att ni inte får välja utan dottern denna gång;).
  Ska bli spännande att se vad ni väljer

  Kram Teres

  SvaraRadera
 5. Åh så gullig bård men förstår att det är dags för nytt, fast lite sorgligt som du skriver...

  Hoppas ni hittar nåt fint!
  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 6. Gulligt rum! Fint skrivbord. Inte är det lätt att hänga med när de blir större:). Vår 10-åring har ett rum i vitt/rött/blått och det passar honom, och mig med:).
  Lycka till!
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. ja det är tufft när man inte får vara med och bestämma,, jag minns första gången jag valde min tapet hemma i mitt rum,,den var förskräcklig,,jag frågade mamma hur de kunde låta mig välja den ,,inte då men då jag haft den i fem sex år,,så är det att vara mammma,,hoppas din flicka har så god smak som du..spännande att följa,,jag är förtjust i gamla möbler men det vill absolut inte mina tonårsbarn ha,,ha en go helg kram Monica

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...