onsdag 22 februari 2012

På tevebänkenPå tevebänken står mina fina ljusstakar som jag fick i höstas. Dem tänder jag varje kväll jag sitter här i soffan och tittar på teve. Bredvid har jag lagt några inredningsböcker. Idag börjar bokrean - har ni bestämt något ni skall köpa? Eller har ni någon bok ni kan rekommendera? Förr om åren (oj, vad jag låter gammal nu...) köpte jag alltid en hög med böcker på rean, men nu tycker jag inte jag har plats för så många fler böcker, trots att jag rensar flitigt. Men någon raring kanske det blir, vi får se. Ute är det regn och slask så det inbjuder inte till att gå på stan idag i alla fall. Nej, det blir bakning i stället, vi har ju födelsedag här om några dar.

7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Åh Den vackra tavlan igen! Mysigt med böcker och rea. Passar bra att baka idag, här regnar det. Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Det ser ljuvligt ut där på din bänk och tända ljus när man ser på tv är så mysigt, det är nästan så jag längtar till kvällen.

  Ja, jag har beställt böcker på bokus på bokrean och det kom ett mail att dom är på väg. Bl a en kokbok om rotsaker - jag älskar rotsaker men är dålig på varitationer så den hoppas jag på.

  Men jag ska ta en tur in i en s k fysisk bokhandel senare idag så får vi se om det blir något där också.

  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Så fint - och med tända ljus också! Nej, bokrean ska jag inte utnyttja. Har alldeles för många böcker, både vanliga i "biblioteket" och i köket i receptbokhyllan och så alla metrarna med trädgårdsböcker som man knappt hinner läsa.

  SvaraRadera
 5. Jättefina ljusstakar...det är så mysigt med tända ljus.
  Idag har jag varit på bokrean med tre av barnen. De fick böcker, till mig själv köper jag vid ett annat tillfälle då jag har tid att botanisera runt bland alla titlar i lugn och ro :-) Jag älskar att fynda bra och fina böcker och receptböcker inte att förglömma! Det ÄR väl härligt att läsa olika recept.

  SvaraRadera
 6. Bokrea brukar ju vara såå himla kul. Man kan rota runt hur länge som helst i högarna. Jag tror inte att jag någonsin nåt år INTE har köpt nån bok. Det slinker alltid med nåt hem. Jag älskar fina böcker!
  Dina ljusstakar är jättefina.
  Snart är det kväll och då tänder vi våra ljus igen :o)
  Ha det gott!
  KRAM Åsa.

  SvaraRadera
 7. Så fint du har det på din skänk! Jag älskar dina ljusstakar:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...