fredag 16 mars 2012

Vårtecken


Snödroppar är det första (och hittills enda) som blommar i min trädgård, så det är ett kärt vårtecken för mig. De här är från min mammas trädgård, som jag flyttade hit för snart två år sen. Jag var dock inte så smart när jag planterade dem, utan satte dem mitt i lavendelrabatten. Hur jag tänkte då vet jag inte, men de syns ju knappt så här års bland risiga lavendelbuskar som ännu inte är nedklippta. I fjol tänkte jag att jag flyttar dem efter blomningen, men kom jag ihåg det...? Nej just det, så häromdan gjorde jag slag i saken, flyttade dem till en annan rabatt som är mer öppen så här års. Se där - ett vårtecken till, jag har grävt i rabatterna och planterat! Jag passade på att rensa i alla rabatter i onsdags också, på min lediga dag, när solen sken. Jag satt även en stund ute mot husväggen, vände huvudet upp mot solen och njöt! Så nog finns det fullt av vårtecken alltid!

Oktober-mars

Äntligen helg - så nu går vi ut och njuter av de vårtecken som bjuds!

9 kommentarer:

  1. Hejsa.
    Flotte vintergækker du viser.
    Ønsker dig en god week-end.
    Knus Hanne Bente

    SvaraRadera
  2. Jaha. Det är hos dej våren har parkerat sej? Du har både grävt, planterat och njutit med näsan i solen... hos oss är det mulet, kallt och tjäle.

    Njut du som kan;)
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Oj, så många fina lökar, jag har inte en enda verkar det som och dom jag såg har något djur beskurit, vi har förresten ingen vår alls ännu, det bara regnar och är dimmigt. Men helt fantastiskt ändå för det blåser inte idag!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  4. Härligt med snödroppar, jag får allt vänta ett bra tag till innan de jag har tittar fram.

    Ha en riktigt fin helg
    Gunilla

    SvaraRadera
  5. Det är så fint med snödroppar. För mig är det ett riktigt vårtecken när jag ser dem i trädgården :-)
    Visst är det härligt att luta sig mot en husvägg och njuta av solens varma strålar.

    Ha en trevlig helg.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Mina rabatter är inte ens framme inget rensande här än... Visst är det härligt med snödroppar! jag önskar dig en härlig helg! Zinnia

    SvaraRadera
  7. Så härligt med snödroppar! Våren ser ut att ha hunnit långt hos dig redan, hos mig tycker jag det går alldeles för långsamt!
    Ha en fin söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Visst är de första spadtagen extra härliga!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!