torsdag 28 juni 2012

...sommar igen...?


mmm, luktvioler på köksbordet ger en somrig känsla. Den blå vasen gör det extra somrigt, den är från min mammas sommarställe så den väcker fina minnen...

Mårbackapelargoner hör sommaren till!

En orkidé som jag har fått att blomma om, alltid lika roligt!

Kuddar från Village, Himla (Syster Lycklig) och Indiska. Förresten, vad gillar ni duken? Kan ni se vad det egentligen är...?


Ja, det var lite pics från kökshörnan. Som vi i nomala fall inte använder så mycket på sommaren, det blir mest fika och mat utomhus, men sista dagarna har vi ju förstås suttit här, pga regnvädret. Men *peppar peppar*, idag är det sol! 

9 kommentarer:

  1. Jaaaaa, det är sol! I alla fall mer eller mindre och det är på tredje dagen och det är underbaaart, man kan gå ut i bara lite kläder och det är nästan varmt! Som vi har väntat, eller hur!
    Väldigt fint i kökshörnan, synd att man måste gå ut - skojar!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Bara så underbara bilder från ditt kök!!!Men idag är det ju bara så fint väder så då får man passa på att vara ute!!!!Ha en fin dag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Ja nu hoppas vi sommaren stannar kvar LÄNGE! Buketter, vad avis jag blir! Jag ska frossa i buketter av alla de slag bara min dotter får ett eget boende nån gång, hon har stått i kö i snart 4 år... Tills dess är det blomfritt hemma pga hennes allergi. Din vas passade ju jättefint ihop med ljusstaken dessutom =)
    Kram gittan (som är sugen på att göra ett strandhugg på din ö i sommar)

    SvaraRadera
  4. Härligt med blommor inne! Jag slängde just ut dom blommar Rolle fixade till mig innan midsommar. Röda rosor och så var det några vita och blåa saker - en sån där bukett man fick på ICA, men det var helt OK! dom var fina och har stått enormt länge!!

    SvaraRadera
  5. Så ljuvliga buketter,härligt att sommaren äntligen har kommit.Nu känner man igen semestervädret på Gotland.Jag tror att du har använt ett örngott som duk.Bra idé,men så är du så piffig.

    Kramiz vännen från Burgsvik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rätt gissat, det är ett kuddöverdrag till en soffkudde =)
      Ha det så skönt i Burgsvik!

      Radera
  6. Åååååå så vackert du har skapat. jag förstår att du njuter av luktviolerna. Söt duk står kruset med blommorna dessutom på. Är den vita ljustaken från Ikea? Så ren och fin form. Tittade på din orchideé och gillade krukan. Går det alltså att använda tät kruka till orchideér. jag har trott att de måste vara transaparanta. Det är ju mycket snyggare med kruka. tack för så ljuvliga bilder från ditt hem. jag önskar dig en skön helg! Zinnia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Zinnia!
      Nej, ljusstaken är från Höganäs.
      *hihi* jo du, hos mig får orkidéerna nöja sig med täta krukor, jag är inte så förtjust i de där genomskinliga, och ibland funkar det och så blommar de om!
      Önskar dig också en skön helg!

      Radera
  7. Så söta violer i söt vas. Mysig kökshörna du har.
    Ha det gott.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!