söndag 7 februari 2016

Mitt badrum

Det är skönt med ett "eget" badrum när man är tre tjejer i familjen...;) 
Här mitt fina doftljus som jag fick av minstingen i julklapp. Med piondoft, hon vet vad mamsen vill ha hon!Gröna växter är fräscht i badrummet, men kaktusar skall man väl egentligen inte ha, inte enligt Feng Shui i alla fall, men det kan väl vara en påminnelse om att smörja in sig efter duschen... Annars blir jag torr och taggig....;)

Och så en liten katt med förstås! Den här donnan gör mig oftast sällskap i badrummet, och förstås vill hon ha vatten ifrån kranen. Förr hade jag ju tre pälsklädda kompisar här på kanten, men Dogge finns ju inte längre med oss, och Casper börjar bli till åren så han är inte lika intresserad längre... (han är mer intresserad av mat och fika, se gårdagens inlägg...) 

9 kommentarer:

 1. Fint! Ett badkar saknar jag ibland. kaktusar är ju riktigt inne nu och som du säger, en påminnelse om att smörja in sig är ju inte fel. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Söt hon är:) Så kul att hon gillar att dricka från kranen. Fint och harmoniskt med gröna växter i badrummet.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Snyggt och fräscht i ditt badrum! Det där med gröna växter i badrummet borde jag bli bättre på. Har bara en ganska eländig växt i nuläget.

  Ha en fin vecka!
  Kram, Karin

  SvaraRadera
 4. Skönt att få boa in sig i ett eget badrum. Och klart Myzan också ska vara med.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Ett eget badrum är lyxigt! Ditt ser så trivsamt ut! Numer har ju barnen flyttat så jag och mannen har varsitt. Det är inte dumt att få husera som man vill fast nog skulle jag vilja renovera dem båda två. Det börjar bli dags för det. Vi måste bara ta lite sats först innan vi orkar dra igång ett sådant projekt!
  Kramar, Ann

  SvaraRadera
 6. Vilket otroligt härligt ljus! Jag är "ljusgalen" och tänder 6 till 10 ljus varje kväll till middagen. Året runt, antingen inne eller på altanen!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Fniss jag har egen dusch och toa det är så skönt så,, fast jag bara har en son och gubben hemma! Badkar saknar jag ,,, men men det har jag ju själv bestämt att ta bort... Kanske ska skaffa ett till källaren. Skrattar att din lilla katt är med dig på badet, min Ozzie krafsar alltid på dörren om jag glömmer släppa in honom, sedan kommer han in och lägger sig på de varma klinkergolvet tills matte är klar med dusch fön smink osv, trogna vänner det! Ha en go månkväll.

  SvaraRadera
 8. Det förstår jag! Nu är barnen små än.. men jag gissar att dottern kommer sno badrummet så storebrorsan får nöja sig med gästtoan, ha ha! ;-) Hon är ganska bossig redan nu som (snart) 2-åring.. så man kan ju gissa hur det kommer bli! :-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...