lördag 6 februari 2016

Sällskap vid frukostbordet


Lördag -  en dag att sitta länge vid frukosten. Läsa tidningen i lugn och ro. Ständigt med denne lille herre till sällskap... Han hoppar alltid upp i soffan när det vankas frukost eller nåt annat.  Det kan ju hitta på att serveras en liten bit ost....
Han håller sig oftast på sin plats....
...men när då matte skall ta en massa foton, så blir frestelsen lite för stor...
Stina ligger på några meters avstånd och ser bara lite avundsjuk ut. Men hon har ju fått sitt, en långpromenad innan frukost.
Ha en skön lördag! 

7 kommentarer:

 1. Trevligt frukostsällskap minsann. jag kan sakna hund ibland, en trogen vän som ser på en med bedjande ögon när man äter. Katter har vi utanför som inte är våra men dom är väldigt mycket på vår tomt. kan ju bero på allt gott vi kastar ut till fåglarna, grannens kanin och ekorren. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Trevligt med sällskap till frukost. Trevlig helg syrran.

  SvaraRadera
 3. Så söta frukostvänner du har:) Lykke är också gärna med vi alla måltider, och hon kan bli lite "upprörd" om maten äts upp utan att hon fick något;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Dessa våra underbara djur, visst är de mysiga att ha i sin närhet alltid och helt krav fritt! Ja lite kel och mat och frisk luft,förstås, så kan man ju sno en och annan ostmacka när matte inte ser.. he he,, det kan mina! Ha en go lördagskväll!

  SvaraRadera
 5. Mysigt med frukostsällskap. Vår katt uthärdar just nu hög tv-volym och två skrikande småtjejer som är lyckliga över att deras favorit gick till final i Melodifestivalen. Vad gör man inte för att vara med? :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 6. Underbart! Känner igen, den första bilden är ju så talande och en vanlig pose ;)
  Ha det gott, kram Ewa :) ( småler ) :)

  SvaraRadera
 7. Var dags glädje! Njut vidare...

  Skön söndag också.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...