fredag 23 december 2016

Dan före dan...

Dan före dopparedan. Blå himmel och 5 grader plus. Inte något julväder, men jul blir det ändå. Idag blir det mest köksstök, inför jullunchen i morgon, och i kväll på uppesittarkvällen blir det nog lite mer julgodis, och avsmakning av julmaten.

Granen är klädd sedan några dagar, det var allt lite spännande för Harry när vi tog in en korg, med en hink i... Vad skulle matte hitta på nu då??

Sen var det dags för fotografering av katterna inför den årliga julhälsningen, men den får ni i morgon bitti, om ni har tid att kika in då förstås.... 
Om inte så önskar jag er en God Jul nu! 

6 kommentarer:

 1. Jag vill gärna önska dig och familjen, inklusive katter och hundar, en riktigt god och fröjdefull jul!

  Julkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Egentligen är det ju idag som julmaten smakar som bäst!
  Vi provade vår - andra (!) - skinka alldeles nyss och den var otroligt god. Kom från Havor, men var inköpt på Coop i Hemse. Fast köpt och köpt...den var inbytt.
  Den första vi köpte för 507:- var en ekologisk a´165:-/kg. Sen bakade jag den i ugn, brukar inte det för vi gillar kokt bättre men för att göra det lite bekvämt för mig.
  Den testade vi igår - som tur var. Den gick inte att äta alls för den var ettersalt. Så då fick vi den här istället och den var alltså MYCKET GOD!
  GOD JUL
  Susie

  SvaraRadera
 3. Läste på någon vädersite att det under dom senaste 30 åren varit 23 dagar "dan före dan" med regn! Det är man inte van vid som Stockholmare precis, men jag gillar regn bättre än snö!!
  GOD JUL
  Susie

  SvaraRadera
 4. Vilka söta katter.

  Önskar dig ock de dina en riktigt God Jul.

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 6. Blå himmel och solsken här också. Underbart!
  En Riktigt God Jul!
  Birgitta

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...