fredag 16 december 2016

Ett trädgårdsinlägg igen...

Fredag igen, tänk om en vecka är det redan dan före dopparedan! Men än är det mycket som skall göras innan julfriden skall sänka sig över oss.... Nej, inte stressa nu - utan nu skall jag njuta av att det är helg, och det är ju roligt att baka och fixa! Men först dags för Blommig fredag, och temat är Nolltolerans. Hm, det var knivigt tema. VAD har jag nolltolerans för, när det kommer till trädgård och blommor??
Ja, det vete sjutton. Visst finns det en hel del som jag inte vill ha in i trädgården. Trädgårdstomtar är väl inte direkt min grej, men annars vet jag inte. Grodor och annat pynt går däremot bra...

Är väl inte överförtjust i barrväxter heller, och sen vi flyttade hit har vi tagit ner både granar och tallar, men än återstår en tall, som fått dispens tills nu, men nu skall den tydligen också ner, enligt gubben min. Man får ju ta lite efterhand också, när man tar över en trädgård, så nolltolerans är svårt att ha. 
Det borde väl egentligen vara nolltolerans på dessa betongplattor, men någon skall ju orka ta bort dem också... så än är de kvar, trots att det är rätt så fula...


Sen borde väl också vara nolltolerans på studsmattor med...;) men det är ju inte bara jag som skall njuta i trädgården, barnen måste ju få sitt också...!

Förresten är det mer som borde vara nolltolerans på, som kirskål och sniglar... men det är liksom inte mycket att göra åt sånt... mer än att försöka kriga mot dem så gott det går...

Nu tar jag helg i alla fall, skall ut och trängas lite i julhandeln först, innan mysbyxorna åker på!                                 

6 kommentarer:

 1. Tycker som du att nolltolerans är svårt att ha. Varför vara frustrerad och lägga ner energi på något som man ändå inte kan påverka fullt ut?!
  Bättre att acceptera och låta det ha sin gång.
  Trodde jag blivit av med barnens studsmatta för alltid för några år sedan tills dottern nu i höstas köpte sig en ny för att träna hopp med snowboarden i!!!
  Men det är bara att acceptera och låta henne hålls tills hon ledsnar.
  Trädgårdstomtar däremot skulle jag nog kunna säga att jag har nolltolerans för, men dem är det ingen som plockar med hem till vår trädgård, så dem har jag heller inga problem med :)

  Hoppas du får en riktigt mysig helg!

  /Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ja, slike betongheller er ikke mye vakre. Har en trapp med sånne trinn, men den er også altfor tung å fjerne :(

  ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Knivigt ämne eller ej. Du ser....Det finns alltid något att skriva om. Trädgårdstomtar är inte riktigt min grej heller. I så fall en jultomte just nu. Det gläder barnen om inte annat.
  trevlig advent!
  Luna

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att de där plattorna är lite väl mycket 70 tal men So What? Mina är från 50 talet och absolut superfula. MEN, jag tycker att vissa saker ska man ta bort Nolltoleransregeln för. De hör lixom till! Jag skulle inte kunna lägga nya plattor till mitt hus!
  En och annan trädgårdstomte kommer faktiskt in här. Inte för jag gillar dem utan för att :alltid retar det någon förutom mig :D

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vi tog bort våra betongplattor med sjösten på men de har kommit tillbaka i trädgården men nu är de upp och ned vända. Så mycket snyggare OCH skönare att gå på :)
  Önskar dig en skön helg :)

  SvaraRadera
 6. Vi har ersatt våra gångar med nyare modell små stenar, men betongplattorna fungerade bra runt växthuset.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...