söndag 14 maj 2017

En tripp till Fårö


En natt på Fårö blev det nu i helgen, tillsammans med kära väninnor. Vi bodde här på Stora Gåsemora. Här är så vackert, och vilsamt för själen, kan varmt rekommendera detta!  Här finns olika slags boende, men vi bodde i det nya grå huset till höger. 

Här ute finns det många gäss, och det har det tydligen gjort sedan urminnes tider, eftersom namnet Gåsemora kommer från gås och våtmark (mora)

Så här fint bodde vi. Här finns också hus från 1700-tal, tidigt 1900-tal och andra små stugor man kan bo i, gå in här och läs mer om ni är intresserade. Vi var tämligen ensamma, men snart drar väl säsongen igång, och då kan jag tänka mig att det är fullbelagt här! 

Vår utsikt från allrummet - behöver jag säga mer? 
Efter en sen kväll med mat, vin och skratt, och en god natts sömn och frukost gick vi en långpromenad längs med stranden.
Vi hamnade här, vid Elsies Café. 
Som minst sagt har lite speciell inredning... det är väl det som kallas kitsch? 


Vädret var dock så skönt så vi valde att sitta ute och fika, med den här utsikten! Fikabrödet var hembakt och fantastiskt gott! 

Caféet ligger precis bredvid det här, kanske lite mer kända stället, Kuten, och det är också samma ägare som driver båda ställena. 

Härligt att umgås med goda vänner, vädret var perfekt, och angående miljön runtomkring fanns inget övrigt att önska...! 

3 kommentarer:

  1. Ohh vilket mysigt ställe! Love it :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  2. Härligt! Vi har goda vänner som har stuga/hus på Fårö. Kanske hög tid att besöka dem snart. Så himla fina bilder du visar. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Wow vilka fina motiv du fångade under vårt dygn!! Va härligt vi hade trots att det tog på mina krafter...
    Tack för fina bilder och tack för att jag får vara Din vän 💕 Kram Namnen

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!