torsdag 5 juli 2018

Dags för nytt golv i köket

Minns ni hallen vi gjorde i ordning förra sommaren? Som tog 4 månader att färdigställa, men så renoverades ju varje centimeter också, tak, väggar och golv med värmeslingor och flytt av trappa etc... Här finns före- och efterbilder på hallen om ni vill kolla. 

Min syn på golv, är det är snyggast att ha likadana golv i angränsande rum, och som ni ser här så lever jag inte som jag lär...Tre olika golv som man ser samtidigt... 😆 Men nu skall vi råda bot på detta, och göra likadant golv i köket som vi har i hallen. 

Här har mannen börjat lägga golven, och här läggs inga värmeslingor under, så här är "bara" att lägga golvet helt enkelt. Eller nåja, som ni ser måste golvlisterna bytas eftersom golvet blir högre än det förra, ett nytt element skall sättas upp, och sen skall säkert panelen fräschas upp med ny färg med, så lite extra pyssel blir det förstås! 
Och så skall samma golv fortsätta här borta i den andra hallen, och där skall det däremot i golvslingor så där krävs det mer jobb...

Nyfiken Elsa
...och nyfiken Harry

to be continued...

7 kommentarer:

  1. Blir så enhetligt och snyggt!

    Ha en fin dag.
    Kramar från Eva-mari

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt att se och verkligen jättesnyggt. Nu har jag tittat tillbaka på alla inlägg om er renovering av hallen. Vilket jobb men oj så nöjda ni kan vara. Tapeten är jättesnygg, jag gillar Morris-stilen. Det såg dock lite knepigt ut att ta sig upp på övervåningen när trappen hängde i luften :) Det kommer att bli jättesnyggt med det enhetliga golvet. Och till sist ... vilka underbara katter ni har.

    Ha det gott och lycka till med golvläggningen!
    /Anita

    SvaraRadera
  3. Så fint det blir! Håller helt med om att det är snyggt att ha samma golv. Är det linoleumgolv? Vi har enfärgat och är supernöjda med golvet.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag tror det kan bli bra ;) Jo, det är linoleumgolv, miljövänligt och skönt att gå på tycker vi!

      Kram Gunilla

      Radera
  4. Vad snyggt! Jag blir riktigt avundsjuk för här händer det ingenting med golven. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  5. Åhh, jag älskar ditt rutiga golv! Och den fina tapeten i din hall. Så himla fint!
    Sommarkram från Skåne!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  6. Håller med dej,snyggast med enhetliga golv.Tur att Harry o Elsa hjälper till med jobbet,så allt blir bra.
    Kram Marianne

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!