torsdag 9 juli 2020

Nya perspektiv

Är det bara jag som går på i samma gamla hjulspår..? Jag menar alltså bokstavligt! Jag har en rutin (på tal om gamla hjulspår) att jag gärna går en morgonpromenad när jag är ledig, numer utan hund tyvärr, men det är skönt ändå. Men det blir ju oftast liksom samma rundor, ja, jag varierar mellan några stycken men ändå, lite same, same blir det ju. Man slipper liksom tänka då, man bara går på... En av mina favoritrundor är vid Södra Hällarna. Har skrivit om den förut. 

Men så en dag fick jag för mig att jag skulle gå promenaden från andra hållet, liksom baklänges?! Ja, ni förstår vad djärv jag kan var ibland! 😆 Vad gör man inte för att få lite spänning i tillvaron liksom... 


Över Toftavägen. 

hm... vilken av vägarna brukar jag komma ifrån? 

Puh, det blev rätt! 😅 (för vad hade annars hänt liksom...?) 







(fast här kunde jag ju inte låta bli att kika lite åt det andra -dvs det "vanliga" - hållet... 




Snart vid civilisationen igen! 

Bara en sista lilla uppförsbacke så är jag hemma igen! 

3 kommentarer:

  1. Jeg har noen faste runder jeg pleier å gå og jeg går de samme retningen hver gang. Det er rart med hvilke vanedyr vi egentlig er.

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker promenad!
    Jag vill helst inte gå samma väg gång efter gång. Gillar att bryta mönstren,men ibland blir det ju trots allt samma när det inte finns så mycket val. Bara att vända varvet gör att man får helt nya perspektiv.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Hi hi känner igen det där!! Alltid samma promenad! Ja nu finns det inte så många vägar att gå här i byn om jag inte ska irra mig ut på Alvaret men ändå...
    UNDERBARA bilder! Jag önskar dig en skön helg :)
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!