torsdag 13 augusti 2020

Jobbe

Jamen så var även min andra sommarledighet slut... 
Måste säga att det gick rätt smidigt att "vänja" sig vid några lediga dagar...😏 Haft en jätteskön vecka, soligt och varmt! Så skönt att sitta ute och äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Kaffet i nyloppad kopp smakade extra bra!

För att inte tala om lunch i nyloppad djup tallrik! Blivit helt galen i grekisk youghurt med lite honung ringlat över, och så min hemgjorda musli och någon frukt eller bär överst... Helt galet gott ju, perfekt sommarlunch! 
Katterna och jag har verkligen njutit av altanlivet tillsammans! 

Men jag har faktiskt tagit mig ut på lite utflykter också. Blivit ovanligt många stranddagar i år för min del. Har faktiskt tappat räkningen, och då är det många! För att inte tala om hur många gånger jag har badat i år, det har ju varit varmt i vattnet hela sommaren känns det som! 

Efter en stranddag på Fårö nu i veckan, kikade vi på några raukar, bland annat den här som heter "hunden", eller "kaffepannan". Men nån kaffepanna förstår jag inte riktigt hur man kan se?! Jag ser bara en hund! 
Hunnit med en kräftskiva hos kära syster som fyllde år. 
Haft två "mor-och-dotter-dagar" med stora dottern den här veckan. Hon flyttar snart till fastlandet, så jag är glad för varje stund hon har tid med sin "gamla mamma...".  Vi har bland annat njutit av goda bullar på Själsö Bageri. De bullarna går inte av för hackor om man säger så... 😏

Min semestervecka avslutades i går kväll med pizza på mysiga Leva Kungslador.  
Fick äntligen träffa mitt "tjejgäng" som jag inte sett sedan före Coronan... Det var så mysigt att få ses, och nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills nästa gång... 
Men nu så, nu är det jobbe som gäller... Men vilken tur att det är fredag redan i morgon... 😅 Mjukstart! 

4 kommentarer:

  1. Men vilka härliga dagar du haft. Nu är du nytankad inför jobbe, jobbe, jobbe! Jag ser ingen kaffepanna jag heller.

    Ha det gott!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Ja man måste ju jobbe ibland me :) Sommarvärmen fortsätter och jag är lite gnällig, letar skugga och svettas men annars är sommaren alldeles underbar!!!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Kan intyga att det går lätt att ha lediga dagar året om, även om jag "jobbade över" några år. Så fint du har det med utflykter till Leva Kungslador, dit kom vi för några år sedan i väntan på färjan. Kungsladorna sålde ut sina restaurangtallrikar för inga pengar - vi kom hem med 10 stora tallrikar. Nej det är inte alltid man ser det någon annan sett i raukar - ska kanske stå på just ett ställe eller ha mycket fantasi.

    SvaraRadera
  4. Ja men ... du har ju hunnit med hur mycket som helst. Och så trevliga saker. Dina loppade fynd gillade jag. I synnerhet den djupa talriken. Och det som låg i lät väldigt gott. Din altan verkar ha blivit väldigt lyckad, det syns på katten som verkar må gott där. Och jag ser, precis som du, bara en hund. Hur det där kan bli en kaffepanna förstår jag inte alls.

    Hoppas du haft en fin helg och att du får en fin söndageftermiddag och kväll! Och en bra kommande vecka, även om du ska jobbe.

    Kram Anita

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!