söndag 16 augusti 2020

Sommarens sista stranddag?

Egentligen var jag mätt på stranddagar. Faktiskt. Har nog aldrig badat så här många gånger som i år, och haft många fantastiskt sköna dagar på stranden. Men nu känns det som att jag längtar efter något annat, göra något lite mer kreativt liksom. Men det fick bli en tur till stranden både lördag och söndag den här helgen ändå. Det var ju så varmt så man liksom inte orkade något annat heller...  

Jag åkte ut på eftermiddagarna. Det är liksom skönast då tycker jag.

Och ju fler timmar jag satt där, ju skönare blev det... Ser ni havet! Stilla! Ljuvligt klart och varmt vatten. Som Ted Gärdestads Sol, vind och vatten, fast utan vind liksom... kan ju inte bli bättre... Jag ville inte gå upp! 

4 kommentarer:

  1. Jag har inte badat en enda gång i år. Dels har vi inga sjöar här och dels har det bara varit några få dagar med sol och värme. Innan dess, när vädret var bättre, var vi i lockdown. Ingen rolig sommar alls. Längtar till Sverige!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Vilka bilder Gunilla. Den nedersta har jag suttit och tittat på länge ... Den tillsammans med dina ord gör att jag riktigt kan känna känslan. Och det ser folktomt ut, fast det kanske det inte är.

    Ha nu en bra vecka! Kanske hinner du ta en tur till havet på eftermiddagen efter jobbet? För värmen, den verkar fortsätta.

    Kram Anita

    SvaraRadera
  3. Härlig bilder från en härligt varm sommar
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  4. Älskar dina strandbilder! Saknar närheten till havet. Passa på att bada du som har det utanför knuten! (Nästan iallafall!)

    Ha en fin dag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!