söndag 23 augusti 2020

Materiell lycka

Kan man bli kär i en lampa? Jag vet inte men jag kunde i alla fall inte släppa tanken på denna lampa när jag väl sett den första gången. Kärlek vid första ögonkastet alltså, om vi nu skall pratat kärlek... 😏! Och nu sitter den här hemma hos mig. Lampan heter Wells och kommer i från PR Home. Vilken tur att den passade så bra till tapeten, som ju också går i lite grönt! Jag gillar verkligen färgen på den, och formen med, mjuk och behaglig! 
Inser nu när jag ser köksbordet så här på bild, att det är väldigt längesen jag satt här och åt någon måltid... hm, minns knappt men det var väl i början av sommaren kanske. Har ju suttit ute varje dag, både till frukost, lunch och kvällsmat! Men snart kanske, vi går väl mot höst nu, i alla fall har ju höstterminen startat i skolorna den här veckan! Och undrar om inte värmen håller på att ge sig nu? Skönt om ni frågar mig... är rätt så trött på att svettas så fort man gör mer än bara "ingenting"... 😏

7 kommentarer:

  1. Såklart man kan bli kär i en lampa! Passar så bra och är så himla fin! Håller med om att det går mot behagligare tider. Ja, de vädermässiga alltså.

    Ha en skön kväll.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Ja! Jeg har alltid hatt lampedilla, har tatt vare på flere riktig gamle. Er glad i mange lamper, uten å skjems :) Fiin!
    Ha det godt!

    SvaraRadera
  3. Ja det var en fin lampa. Härlig form. Ja så skönt att luften är svalare nu. Har svettats rätt så mycket förra veckan. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  4. En lampa helt i min smak och tycker inte det är ett dugg konstigt att du blev kär i den.

    Ja nu verkar värmen gett med sig. Det var jacka som gällde idag när vi var ute på den tidiga morgonpromenaden. Men det var en friskt och skön luft och jag njöt faktiskt. Nu väntar jag och trädgården bara på det där regnet som aldrig kommer.

    Vi har suttit mycket ute på altanen i sommar. Nu blir det att flytta in ett steg, till uterummet. Framåt slutet av oktober blir det sedan att flytta in ytterligare ett steg, till matrummet eller köksön. Allt har sin tid.

    Önskar dig en fin vecka!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  5. Visst kan man bli kär i en lampa. Det har jag blivit flera gånger och förstår att du förälskade dig i denna.
    Ett bra tag sedan jag satt ute och år middag, inte så roligt att göra det när det regnar,hi,hi!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  6. Oj så fin lampa! Passar perfekt i ditt kök! Ja nu har jag fått nog av sol o värme för denna sommar...man borde vara påfylld av d-vitamin nu :) Regnet gjorde gott och äntligen är luften lättare...
    Kram Titti

    SvaraRadera
  7. Visst kan man bli "kär" i nån inredningsdetalj. Fast i mitt fall brukar det oftast bli så att jag ser nåt fantastiskt och faller pladask och säger att det där ska jag bara ha! Men...så ser man priset och då går det naturligtvis inte. Så då infaller läget när man ska leta efter nåt som nästan ser lika bra ut, men bara kostar en tiondel - och det funkar ju aldrig. Man kan hitta nåt som är hyfsat, men är inte riktigt rätt och där år man inte så kär längre!
    Personligen är jag överlycklig över att den otrolig värmen tydligen är över. Det har varit så hemskt jobbigt att man inte kunnat sitta ute för att det varit FÖR VARMT! Man är liksom inte riktigt van vid det. Men igår intogs middagen på altanen i 21 grader - underbart!
    KRAM/Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!