torsdag 18 mars 2021

Lite spänning i tillvaron

Lite spänning i tillvaron behöver man väl, speciellt i sådana här tider... Och jag har kommit på att nätauktioner är ju lite spännande ändå. Man hittar nåt som man "villhöver" och lägger ett bud, kikar in när det är några minuter kvar och spänningen stiger liksom, oj där kom ett bud från någon annan och så skall man bestämma sig om man vill buda över... ja, det är lite lätt att dras med faktiskt... Sen om man vinner kommer det ett paket på posten, inte dumt alls faktiskt! 
Senaste fyndet är den här rottingpiedestalen! 
...och en gammal broderad duk, precis lagom till mitt köksbord. 
För 99 kr plus frakt blev den min!
På tal om nåt helt annat, har ni sett vilken växtkraft min vaxranka har? En slinga har gett sig iväg och slingrar sig runt gardinen! 

Det var ju lite gulligt. Ja, tänk så roligt man kan ha det, buda på nätet och följa krukväxternas framfart... Livet är bra spännande ändå! 😏

4 kommentarer:

  1. Visst är det kul! Fina grejor du budat hem. Har haft ett sjå med att hjälpa flickorna sälja en del på Tradera efter sin far. Så kul att andra vill buda hem det man inte vill ha själv! Och många bäckar små...

    Önskar dig mer spänning i tillvaron.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Nätauktioner har blivit väldigt populärt nu läste jag här om dagen. Själv har jag aldrig vågat mig på det men blev onekligen sugen när jag såg dina fina inköp. Gammalt fint hantverk i form av din broderade duk är era fint fynd. Det går ju knappt att hitta dukar längre. Och vaxrankan är ju så söt där den omfamnar gardinen. Vaxranka var en okänd växt för mig och tydligen för stavningskontrollen också för jag fick kämpa för att skriva det då den ändrade till "varandra" hela tiden :)

    Kram och fin torsdag!

    SvaraRadera
  3. På tal om stavningskontroll ... "ett fint fynd" ska det naturligtvis vara ... inte "era fint fynd" ... :)

    SvaraRadera
  4. Fin både pedistal och duk!
    Jag näthandlar inte, men min man gör det och mycket på Ebay auktion. Det droppar in paket här i tid och otid. Alltid lika spännande, tycker han.
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!