söndag 11 april 2021

Teakbyrå

Har länge suktat efter en teakbyrå att ha i sovrummet, och plötsligt händer det ju säger de ju 😏 Kikade in en sen eftermiddag, på en gotländsk säljsida på Facebook, och där fanns den, med fast pris på 350 kr och det är ju typ gratis för en sån! Jag slog till direkt! Men jag var tvungen att hämta den samma kväll, och det var ju inget problem. Trodde jag. Väckte min dotter som hade somnat på soffan, för att ha med mig bärhjälp, och ut till bilen. Som var stendöd...!? Har aldrig hänt förut, men tydligen hade batteriet gjort sitt just nu. Jaha, hur gör vi nu då? Vi tänkte och tänkte och gnuggade geniknölarna, och kom på en vän som bor rätt nära oss - som vi kunde våga fråga om lov att låna deras bil, och det fick vi! 

Och nu står den här! 
Före - min vita byrå, som troligtvis snart återfinns på ovan nämnda säljsida 😀

Känns så mycket varmare i sovrummet nu. Det kanske varit snyggare med en mindre tavla ovanför, men bakom den finns ett stort hål, tidigare ägare har haft en teve här med ett hål för antennsladden. Och eftersom jag inte vet vad det är för väggfärg, och därför inte kan åtgärda hålet på ett snyggt sätt innan jag någon gång målar eller tapetserar om, så får det vara så här. 

4 kommentarer:

 1. Vilket fynd! Jättefin! Det blev liksom mer tyngd och karaktär i rummet :) Jamen så typiskt med bilen - men allt går att lösa...
  Önskar dig en skön söndag där på andra ön!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Järnspikar så fint. Ja du ibland har man tur. Mycket snyggt. Kraaaam pia

  SvaraRadera
 3. Så snygga ben den byrån hade! Grattis!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Ett fynd, vilket pris. Snygg också.
  Typiskt att bilen inte startar när man behöver den som bäst.
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!