fredag 23 april 2021

Det här med förvaring

Förvaringsmöjligheter är ofta en bristvara. Så också hos mig, och jag bor i ett 50-talshus och sådana har väl inte direkt gett förvaringen "ett ansikte" om man säger så... 

Idag skall vi åter ta oss in i mitt pysselrum. Som även är ett förvaringsrum, för lite av varje. Ett lite-av-varje-rum helt enkelt. Nåväl. Här behövs förvaringsplatser. 

Stringhyllan är ju egentligen mest för fint, men några böcker får det ju plats.

 
Och min teakbokhylla räcker inte så himla långt. Men den förvarar lite böcker, samt min rumsgran, som jag egentligen inte vill ha framme så här års, men här uppe står den ju inte i vägen. Sommarförvaring för en julgran alltså. 

Tallrikshyllan har jag också visat förut, den blev ju bra till förvaring av snören. Och ser ni därunder, där har jag så fiffigt satt en gardinstång till min stora rulle med presentpapper. Som alltid har fått stå på golvet. Men inte längre! 


Smart va?! 😇

Men jag har ju en vägg till i det här rummet, och där skulle det ju passa med med en förvaringsplats. 

Så här ser den väggen ut. Och jo, jag har kattlådorna här inne. Någonstans skall de ju förvaras och mitt badrum är alldeles för litet för att rymma några kattlådor. Så här får de stå, sånt är livet som kattägare. 😏

Jag har letat efter en bra hylla som jag kan ha här. Nu hade jag ingen bild i huvudet av hur jag ville ha det, och  alla hyllor jag har sett har jag liksom ratat. 

Men så kom jag på att jag har några hyllplan kvar, från när jag gjorde min tevebänk, och köpte för smala hyllplan först... De har nu stått i mitt förråd och jag har flera gånger tänkt att nej, om man skulle ta och skicka iväg de där till återvinningen kanske... men den som spar den har och när jag aldrig hittade någon hylla som passade här så fick det bli en väggfast hylla här med. 

Så jag köpte till två hyllplan, och så fram med färg och penslar och slagborren igen.  


Så. Äntligen fick jag plats med mina pärmar och lådor med "bra-att-ha-saker". Och kattlådorna ser ju lite mer diskreta ut nu faktiskt 😏 Den understa hyllan är lite bredare så den skall "täcka" lådorna lite bättre. 

Nu skall det bli skönt med helg! Även om det är rätt så kyligt nu igen. Ja, ja, det är ju ännu april, så det är väl bara att gilla läget! 

6 kommentarer:

 1. Det där blev ju kanonbra. Jag har liknande på mitt lilla eget kontor eller i ateljén/pysselrum/ bibliotek. Men ibland skulle jag vilja ha dold förvaring för hos mig ser det så stökigt ut Det gör det absolut inte hos dig. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Smart förvaring, så bra det blev. Tänk att ha ett pysselrum! Ser att du har fin litteratursmak också, hihi!

  Ha en soligt skön helg (med mössa och vantar).
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Blev ju jättebra! Man kan aldrig få för mycket förvaring.
  Trevlig helg
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Förvaring är alltid ett problem, men du har ju löst det jättebra och fint.
  Skön söndag!

  SvaraRadera
 5. Snyggt!! Var sak på sin plats. Det gillar jag :)
  Fiffigt att använda en gardinstång för att hänga upp rullen med presentpapper på väggen! Ha en skön kväll! Birgitta

  SvaraRadera
 6. Jag älskar förvaring och hyllor! Perfekt för alla "bra-att-ha-saker" och det har man VÄLDIGT mycket av :)
  Det blev ju jättefint hos dig - bra jobbat!
  Kram och kylan bara fortsätter...burr!!!!!
  Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!