fredag 30 april 2021

Har vintern rasat tillräckligt nu?

Nu går denna kalla april mot sitt slut. Att april är oberäknelig,  det vet vi ju sen gammalt. Ena dagen är det vitt och ljuvligt av vitsippor, och dagen efter snöar det. Häromdagen föll det riktigt stora "julaftonsflingor", snacka om försenad leverans av julväder...fyra månader för att vara exakt... 😏 Nåväl, det låg dock inte kvar på marken, utan vi kan åter njuta av det vita som sipporna bjuder på istället. 

Och med hem följde igår en liten bukett av det vita. 

Blev ju lite vårfint på halvmånebordet. Själv tycker jag det varit en okej aprilmånad, gillar ju när våren "skyndar långsamt". Men starurarna har varit betydligt fler än sju, så nu tycker jag det kan räcka...😏

Önskar er en fin Valborgsmässoafton! 
🌞

3 kommentarer:

 1. Ja nu tycker jag också att vintern rasat tillräckligt. Idag skiner i varje fall solen även om det, som vanligt, blåser en kall nordan och nätterna bjuder på minusgrader. Men det börjar i varje fall skimra i grönt och vitsipporna vänder sina ljusa ansikten mot oss. Härlig vitsippsbukett som gjord för det fina halvmånebordet.

  Kram och fin inledning på maj till dig Gunilla!
  Anita

  SvaraRadera
 2. Ja nu får det bli vår snart! Just nu öser regnet ner här på andra ön och det är väl ok...kanske lite pollen försvinner :) Snyggt på ditt halvmånebord och de där ljusstakarna är helt ljuvliga :)
  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Ja, april i Sverige är en växlande månad, men nu är det maj och vår med allt det härliga det innebär.
  Fint bord.
  Njut av vårens ankomst!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!