fredag 17 december 2021

Två mysiga ställen på landet

Häromdagen tog jag och dottern en tur ut på landet. Fick sån lust att kika runt lite på Saker... får det ibland... 
Berså butik, som ligger ute i Tofta, har jag visat er förut. Här finns mycket fint, och så kan man fika jättegott och hembakat också! 

Det gjorde vi inte den här gången, som sagt skulle jag bara kika runt. Stod och fingrade på en röd och gosig pläd en stund, men det blev inget köp, som jag ångrade lite sen. Jaja, det är ju inte så att jag inte har några plädar här hemma...;) 

En bit till ut på landet, i Klintehamn, ligger butiken Landa. Därifrån har jag nog aldrig visat några bilder.  Det är i alla fall en av mina favoritbutiker.  Och jag är där då och då, men kameran har tydligen aldrig hunnit upp, glömmer det väl helt enkelt när jag ser allt fint! :) Men nu hade jag med mig dottern och bad henne ta några kort, medan jag skrotade runt.  

Här finns både gammalt och nytt. Och det är precis det jag gillar, speciellt det gamla kanske. Och det gör ju att man måste åka dit då och då, för det sortimentet ändrar ju sig hela tiden. 


Här finns möbler med, har köpt mitt halvmånebord här bland annat. Det här var en fin byrå tyckte jag, tyvärr var den både för stor och dessutom var den redan såld. 😏



Förutom några julklappar kunde jag inte motstå den här gamla kannan, från Höganäs. Perfekt till grankvistar på julen, men nu blev det avklippta hyacinter till att börja med. 

Hörrni - en vecka till julafton! Känner ni någon julstämning? 

3 kommentarer:

  1. När snön behagade komma så blev det så mycket mer stämning men nu har den blivit sådär ful och smutsig efter senaste tidens plusgrader. Men på måndag ska visst vintern komma tillbaka. Hoppas alla får en någorlunda vit jul.
    Ibland blir man sugen på Saker, du prickade in den där längtekänslan med just ordet! Oftast räcker det med att gå runt och hålla i en Sak ett tag, för att sen ställa tillbaka den. Men ibland kan man inte stå emot...

    Önskar dig en fin fjärde adventshelg.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Åhh vilka butiker! Så ska det se ut! Det är tunnsått med såna butiker på Öland tyvärr...
    Jättefin kanna du hittade också!
    Jamen lördag igen, ha en fin sådan :)
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Jag har julpyntat och känner mig verkligen i julstämning.
    Fina affärer, precis i min stil. Jag gillar ju normalt sett inte att shoppa, men prylar är kul, i alla fall att titta på.
    Trevlig fjärde advent!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!