söndag 30 oktober 2022

Roligheter

Eftersom livet mest består av vardagar, med jobb och hemmakvällar i soffan, är det roligt att komma ut på lite "galej" ibland. Och nu i veckan har jag inte bara varit iväg en gång, utan två gånger! 
När dottern fyllde år i somras, så fick hon som present en biljett och med mig som sällskap, till Pernilla Wahlgrens show som var i Visby nu i veckan. Och jag måste säga att den var hejdlöst rolig! Vilket härligt gäng som bjuder på sig själva. Det är härligt att få skratta ibland, man behöver det! 

Och i går kväll, var det dags för det numer traditionsenliga vinprovningen på Volare i Visby. Denna gång var det Bubbelbonanza. Sex olika sorters bubbel, med en massa gott tilltugg som vanligt. 


Här njuter man med flera av sinnena, miljön i det gamla packhuset från 1200-talet är ju så vacker! 
Taklamporna! 

Vi fick en genomgång om olika slags bubbel, av sommelieren och ägaren, Natalie Nilsson. 
Efter provningen blev det mat, jag valde röding och risotto.... mums! Sen var det skönt med en promenad hemåt i höstnatten. Stilla och skönt, vilken värme det ännu är, trots att november snart knackar på dörren! 

4 kommentarer:

  1. Verkligen en guldkant i vardagen att få skratta, äta gott och vistas i fina miljöer. Härligt! Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig kväll! Men så svårt att skilja ett bubbel från ett annat... tycker jag. Men ni behövde väl inte bara spotta, hihi? Maten var helt i min smak. Och miljön!
    Ha det gott i vardagen också. Och tack för alla rara kommentarer.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Visst behöver man då och då komma ut och göra något roligt, även om soffan hemma är skön.
    Härligt med underhållning och god mat dessutom.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Det låter härligt. Bubbelprovningen låter väldigt spännande och miljön ser läcker ut. Visst har vi en härlig höst. Fast ni har väl tekniskt sett fortfarande sommar. Jag ligger på gränsen där jag bor men varmt och härligt har det varit.

    Kram, Carina

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!