måndag 10 april 2023

Annandag Påsk


Påsken går mot sitt slut. Men hur skönt har det inte varit att vara ledig i fyra och en halv dag! Och temperaturen har stigit med någon grad varje dag, så nu är "vårbruket" igång! Har rensat alla (inte så många i och för sig) rabatter ifrån ogräs och klippt ner fjolårets vissna blad och grenar, så nu ser det genast mycket trevligare ut. 

Förutom trädgårdsbestyr har vi gjort som man gör såna här helger... Äter och äter... Ägg förstås. 


Och så en massa gofika... En dag blev det fika vid Linds Kaffe och bar, vi tog rulltårta som var påsk-garnerade. Idag fick vi våfflor hos syrran, de hamnade dock inte på bild. 

Godis förstås... Typ varje dag. Här i mitt ägg som jag målade en gång i världen. 

Påskharen kom med ägg och choklad till dottern, som vanligt gömt någonstans här hemma. Sånt blir man väl aldrig för gammal för? 

Jag fick också leta, men till mig hade haren en inslagen bukett i ljuvliga pastellfärger! Helt kalorifria var de också! ;) 

Vi har också varit och hälsat på en liten nykomling i släkten, med ett litet paket förstås. Då fick vi också gofika ;) 
Så ja, det är nog bra att vi återgår till vanliga rutiner nu, annars blir det till att köpa större kläder, och det är ju onödigt.  

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha haft en fin påsk
    Ja, påskmaten och godiset hör till och jag har också ätit en hel del av båda.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Vilken trevlig påsk du verkar ha haft! Innehöll allt som en "riktig" påsk ska innehålla!! Vi har det senaste halvåret tagit det extremt lugnt (läs: haft tråkigt) men på annandagen hade vi i alla fall en middagsgäst som tur var. Vi fick också besök av en granne som kom med en bukett samt en ask med choklad för att pigga upp oss lite, mycket trevligt även om det bara var någon timme hon var här. Så helt bortglömda var inte vi heller..... :-)
    KRAM-Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!