torsdag 6 april 2023

Påskharen har varit på besök

Påskharen kom tidigt i år! När jag åkte hem från jobbet fick jag ett sms att ett paket var levererat till min dörr, och visserligen var smset från ett postföretag, men jag tänker att det nog var haren som bett om hjälp med leveransen... ;) I alla fall var det Jenny Strömstedts och Victoria Skoglunds helt färska bok Ett år av liv i trädgården som kommit. Om ni inte har hört dem i podden Röda vita rosen, så tycker jag ni skall göra det, de är så härliga och roliga. Det är en trädgårdspodd men de pratar om annat också, bjuder mycket på sig själva och det blir rätt så fnissigt ibland! 
 
Signerat av dem båda. Det blir härlig läsning nu i påsk.

I måndags bestämde jag att det fick vara slut på vintern, så jag ringde och bokade byte till sommardäck på bilen, och fick en tid nu i morse. I går kväll såg det ut så här... Lökar och perenner som är på väg upp, med något vitt täcke över sig, och det var ännu rätt halt i morse. 

Dock sa min väderapp att nu är det plusgrader att vänta, och när jag hämtade bilen på hemvägen från jobbet, så var det barmark och rätt så milt och skönt till och med! 

Nä, nu tar vi påsk va! Önskar er en glad sådan!!  

4 kommentarer:

  1. Vilken snäll påskhare, hoppas boken levererar. Nu ser vi fram emot vår och en sol som värmer.

    Glad Påsk. Ulrika

    SvaraRadera
  2. Glad Påsk! Vilken fin påskpresent du fick. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar tulpanbukett! Glad Påsk! Nu kommer våren! 🏵️

    SvaraRadera
  4. Vilken kul och läsvärd påskpresent! Ja våren är som bortblåst...kyliga vindar råder. Nu är jag trött på nordanvindar och toppluva!!!
    Påskkram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!