onsdag 27 september 2023

In i garderoben

 
Idag blir det en massa bilder på en garderob, som i väntan på att garderobsdörrarna skall levereras och komma på plats, fick sig en liten "ansiktslyftning" i söndags. Här först två bilder av hur det såg ut i augusti, när byggjobbarna höll på. De flyttade ju den fula elcentralen, in i garderoben skulle den förpassas! Det här är alltså mitt tidigare förråd, som också hade lägre golv än resten av bostaden, och som efter renoveringen istället blir en del av min hall. 

Golvet byggdes på, elen blev klar. 
I alla fall, så här såg garderoben ut när jag flyttade hem. Plats för skor och för att hänga ytterkläder. Inget märkvärdigt, lite ruffigt förstås med betongväggen, men ändå helt funktionellt, och vad gör väl det sen när dörrarna kommer, och när den är fylld av kläder. Men hur det var, så gick jag ju där och såg den tråkiga väggen dag efter dag, kunde heller inte göra så mycket annat för jag väntar ju också på tapeterna till hallen, så i söndags fick jag ett ryck.  
Jag plockade ner hyllorna, åkte till en av de där affärerna som har "det mesta", och köpte en hink med en billig grön färg, riktigt snygg faktiskt. 

Jag målade direkt, utan att spackla igen hål och hålla på, det får helt enkelt vara lite ruffigt. Färgen var övermålningsbar efter två timmar, så två lager hanns med under dagen. Rören fick sig också en omgång, eller tre omgångar rättare sagt, grundfärg och två lager, det hanns också med, den färgen var övermålningsbar efter fyra timmar. 
Kvällen kom, och vid niotiden hade färgen torkat, och jag satte tillbaka hyllorna Och jag var så nöjd med mitt dagsverke. Nu är det nästan så snyggt så inga dörrar behövs, eller vad tycker ni...?  😅

2 kommentarer:

  1. Jättefint! Bra jobbat men jag tycker nog att det är bra med dörrar ändå. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Tänk så nöjd du kan vara att du gjorde vad du tänkte!
    Så ordningsamt det blir. Nog ska det dit dörrar så du slipper att pälsklingarna gräver ner sig bland kläderna!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!