lördag 20 januari 2024

En tavla kommer sällan ensam

Efter att ha fått upp tavlan i hallen, fortsatte jag här i köket, i det "omöjliga" hörnet med röret mitt i. Här fick jag upp en knoppbräda, och en liten tavla av en gotländsk konstnär, Maria Sas.
 
På andra sidan rören hamnade det två tavlor, också från en gotländsk konstnär... hahah, nej jag skojar bara, det är jag själv som fick för mig att börja måla akvarell, så det är högst amatörmässigt. 



Det är både roligt och rogivande att sitta och måla. Det finns massor av inspiration på nätet, men nu har jag också anmält mig till en kurs, så jag skall få lära mig hur man gör på "riktigt".  

6 kommentarer:

  1. Nej men se där! En konstnärlig ådra visar sig. Så fina akvareller! Roligt, fortsätt nu, för du vet... övning ger färdighet. Söt liten tavla också!
    Ha en fin helg.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Nej men hör du du ... det där var ju imponerande. Du ska inte vara så blygsam för dom är riktigt fina. Så kul att du anmält dig till en kurs.
    Tittar på dina rör och tycker inte alls det ser så dumt ut. Faktiskt fungerar dom som en liten typ av "rumsavdelare" med dina akvareller och skåpet med blomman till vänster och knoppbrädan till höger. Och kökslampan är supersnygg!

    Kram Anita

    SvaraRadera
  3. Vilken talang, Gunilla! Så vansinnigt fint.
    Det där borde du absolut göra något av. Tavlorna passar superfint på din vägg, men de skulle kunna passa minst lika bra på andras väggar.

    Trevlig helg och kram från Skåne. 💚

    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  4. Så hyggelig hjem du har. Det er de små detaljene som gjør et hjem koselig.

    SvaraRadera
  5. Åhh vad fint du målar. Kurser är ju alltid kul. Men du har ju en talang redan. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  6. Jättefina målningar - vilken talang du har !
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!