söndag 14 januari 2024

Ut med julen, och in med tulpaner

I går var det Knut, dagen då julen skall ut. Här hos mig är den nästan helt borta nu. Jag har tagit lite pö om pö, vilket inte riktigt är likt mig. För när jag väl dragit igång operation borttagning av jul, så brukar jag inte ge mig förrän allt är borta. För helt plötsligt kan röda kuddar i soffan se väldigt ensamma ut, om det inte finns annat rött att "bonda" med. Men det är som att jag nuförtiden tar det lite lugnare, kan det vara åldern månne...? Det som återstår nu är alla stakar och stjärnor i fönsterna. De har jag väldans svårt att skiljas ifrån... Men nu i veckan blir det nog så, eller kanske väntar jag till nästa helg... Hur gör ni? 
 

Idag fick vi fikabesök, så då fick det bli lite julkaksplundring. Sista lussebullarna åkte fram ur frysen, och några mandelmusslor med. 


I morgon är det Tulpanens dag. Jag tjuvstartade lite nu i veckan, när Ica hade 10-pack för 49 kronor. Men de är snart överblommade, så kanske att jag unnar mig en ny bukett i morgon. Får se om det finns några fina. Tycker inte att Icas håller så länge tyvärr, man borde ju köpa vid en blomsteraffär istället. Nåja vi får se hur det blir med den saken. 

2 kommentarer:

  1. Här åkte allt bort stakar, kuddar och annat som minner om jul. Håller med dig om Icas tulpaner. Jag väntar lite tills jag har råd med lite dyrare sort. Mandelmusslor var det längesedan jag bakade. Ser väldigt gott ut. Kraam Pia

    SvaraRadera
  2. Här är julsakerna kvar, har svårt att ta bort julen. Jag tycker också att det är värst med adventsstakarna, älskar det ljuset.
    Missade tulpanens dag. Så är det att bo på landet utan bil.
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!