onsdag 17 januari 2024

En tavla uppe


Nu har jag äntligen fått upp en tavla i hallen, alltid en början. Jag hade inga tavlor liggande i mina gömmor och som passade här, och så fick jag även för mig att jag ville ha en ram som stämde ihop med byrån i teak, ja så nördig kan jag vara ibland... Så den fick jag beställa på nätet, och där fick jag också ett infall att jag skulle göra en bild av ett foto. 

Ni som följt mig kanske kan se vad den föreställer, just det, det är från min gamla trädgård. Så egentligen kan man väl säga att jag har målat den här tavlan, för trädgården var ju min "design". Min favoritvy med uteplatsen under trädet, där  jag gärna tillbringade min tid, såna där riktigt heta dagar när man inte orkade göra nåt vettigt. Den vyn kan jag väl få fortsätta att njuta av, fast som tavla. 

Dagarna vi har nu kan man däremot inte kalla heta, nej, de borde heta kalla... ;) Förutom kyla och snö har det blåst så båtarna har ställts in. I måndags var det nästan obehagligt att köra hem från jobbet, jag såg knappt bilen som körde framför mig...

3 kommentarer:

  1. Jag minns den vyn från bilder på din blogg. Så fin! Och visst blev det extra snyggt med ramen som matchar byrån.
    Ha, ha ... fyndigt där med "kalla heta" och "heta kalla". Sånt gillas :) Och kallt har det varit men nu stiger det mot nollan och snö väntas. Lite mildare innan den bistra vintern slår till igen i helgen och sedan blir det milt igen ... Kan konstatera att vädret inte kan bestämma sig.

    Ha en fortsatt fin vecka!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Snyggt! Passar så bra där tycker en som är lika nördig som du!
    Hoppas du inte blir insnöad idag. Risken finns om jag fattat rätt.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Nu har det inte bara kommit otroliga och ovanliga mängder med snö, det har varit hemskt kallt också. I natt var det så ruggigt att vi som är bortskämda med riktigt varmt inne vaknade och Rolle fick gå upp och öka värmen. Fy 17 för den här vintern...
    Förmodligen för att man var med på 50/60-talet så gillar jag inte teakmöbler, men tavlan i sig var snygg!
    KRAM-Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!