måndag 27 februari 2012

Jag har blivit med tonåring!

Tretton år sen... då var jag nybliven mamma till en ljuvlig liten dotter, jag hade äntligen efter 6 års längtan blivit mamma! Nu är jag alltså nybliven tonårsmamma... vad nu det skall innebära...? Tänk vad tiden går fort ändå - minns det där lilla knytet som det vore igår.
Lilla åsnan - födelsepresent till dottern från mina bästa vänner, får än så länge ta plats i tonårsrummet. Jag var tvungen att klämma och känna på den lite idag, minnas och vara lite nostalgisk - det kan man väl få?

11 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Stort grattis till tonåringen! Usch ja vad åren går.....Jag tittade på gamla bilder igår och tyckte det var ju bara några årsedan men så räknar man så är det 8-10 årsedan. Jösses vad det går fort:(

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Dom växer snabbt, barnen! Njut av tiden även om den nu kan bli jobbig... men den behöver inte bli det. Jag har tre döttrar och alla har varit olika jobbiga. Och rätt som det är ska dom till att flytta hemifrån!

  Grattis till tonåringen;)
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Grattis till tonåringen =) Det gäller att njuta av barnen i alla dess åldrar, vilket ibland kan vara lättare sagt än gjort ;-) (säger det med värme i hjärtat) Har barn mellan ett och fjorton år vilket gör livet till en berg- och dalbana i olika nivåer av kaos, känslor och humör...och jag gillar det!!
  Mysigt att ha kvar bebisgosedjur :-)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Grattis till dina tjej . Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, tänk vad tiden går!
  Plötsligt var barnen stora och det gick såååå fort!
  Ha det gott1 /Bea

  SvaraRadera
 6. Visst är det mysigt att vara mamma, tonårsmamma kan ju diskuteras förståss. Fast alla är ju inte lika. Grattis till tretton år som förälder.

  SvaraRadera
 7. Härligt med ett barn i vilken ålder det än är.. Njut o ha det gott med henne- Alltför fort är de utflygna o sen är det att vänta på att bli Mormor- Åren rinner alldelses för snabbt när man tänker tillbaka, o ändå längtar man till kommande dagar men det är till VÅR- o då önskar man åter att få stanna tiden.
  Lev väl o njut för NU kommer aldrig tillbaka
  KRAM Ninne

  SvaraRadera
 8. Grattis till tonåringen!//Helen

  SvaraRadera
 9. Vidarebefordra ett GRATTIS till dottern!

  SvaraRadera
 10. Grattis säger jag även till dig som är dagens blogg hos lilla mig =)

  SvaraRadera
 11. Åhh jag minns precis hur vi delade Er hopp o förtvivlan-tid innan ÄNTLIGEN första dottern kom!! Åsnan hade då väntat på henne under låång tid!
  Vi kom hem från New York i natt så nu tittar jag tbx lite i din blogg! Kram Namnen-vi ses på torsdag :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...