måndag 1 september 2014

Höstfeeling

Ja, så gick vi då in i en ny månad, och ny årstid. Dags för en ny header alltså, och jag letade och valde i arkivet efter fina höstbilder. Det var lite svårt att välja faktiskt, det fanns några stycken... det är nåt med ljuset på hösten, blir ett annat djup i bilderna på nåt sätt! 


 


Det känns rätt ok att vi går in i september faktiskt, och nu hoppas vi på en skön sådan, ja en skön höst helt enkelt! Må gott mina vänner! 

8 kommentarer:

 1. Njuter av dina fina bilder.
  Håller med dig, visst är det ok att vi är inne i september månad. Jag gillar hösten med alla de vackra färgerna och den friska klara luften.
  Ha det gott.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Jättefin header! Ja, de andra bilderna också... Idag börjar hösten med en strålande dag här hos oss! Härligt... ha det gott du med!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. headern är ju bara jättefin! kan inte annat än älska hösten när man ser dom bilderna!!

  SvaraRadera
 4. Må gott till dig också! Och jag tycker det är skönt nu med september, det känns lugnt och tryggt. Inbillar jag mig i alla fall. Snygg header!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder! Jag älskar hösten och allt med den. Allt från tända ljus, prasslande löv, hög luft, mättade färger och den lugnare känslan till regnrusket som kan komma (i lagom dos då).

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder rakt igenom! Kan inte bli bättre.
  Kram Luna

  SvaraRadera
 7. Trots att jag får lite magont när man säger "höst" måste jag ändå tillstå att dina bilder på headern och i inlägget är underbara. Och så får jag instämma i önskan om en varm, lång och fin höst.
  Ha det gott.
  Törnrosa

  SvaraRadera
 8. Om jag skulle benämna känslan jag fick av se på dina bilder ovan är att de känns krispiga. Klar luft! Höst med distinkta färger på bär och löv. Kram Zinnia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...