söndag 16 oktober 2016

En liten kik på ett gott dagsverke

Vissa dagar får man mer gjort än andra, så är det bara. Igår var en sådan. Ja, det började väl egentligen i fredags, med förarbete i form av maskering och grundmålning av tre väggar. I går målade jag klart väggarna,  och så hann jag även att tapetsera fondväggen. Därefter var det ju allt det tråkiga efterarbetet, bortdragning av maskeringen och golvpappen, städning och så ner med alla färgburkar etc i källaren. Puh, det tog mig en hel dag, men så skönt när allt var klart! 
Jag är nog lite knäpp, men jag har faktiskt längtat efter den här helgen, så jag skulle kunna få sätta igång med detta.... Det kan ha med att göra att vi har haft "byggkaos" sedan i juli, när mannen började med att plocka ur fönstret. I och med detta flyttade trettonåringen in i gästrummet och sen dess har det varit "upp och ner" där uppe, med prylar typ överallt... Men nu så ser jag slutet på detta, så skönt!! För hur det nu är så är det kul att renovera, men jobbigt att leva i renoveringsstöket... 

Visst är den urläcker förresten, tapeten som hon valde! Egentligen hade hon tänkt ha målat på alla väggar, men så fick hon se den här och blev så förtjust! Och jag med får jag erkänna. Äntligen får jag ett rosa flickrum, som jag "drömt" om....;) 

Nu skall här fixas med lite nya gardiner, matta och lite annat smått och gott. Det för ju som bekant alltid med sig en del annat när man ändrar färg...

8 kommentarer:

 1. Tjusigt ! Ser ut som skir och vacker magnolia.
  Renovera är väl kul, särskilt när det är färdigt.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 2. Vacker tapet, kul att hon valde en som passar mamman också:) Kul vore att få se helheten när det blir klart?

  Ha en fin vecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Härligt när renoveringen börjar bli klar så man får göra småpiffet som ju är så roligt! Fin tapet, hon är bra smak, det kommer att bli så fint!
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Så fint - och så romantiskt! Jättegulligt!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Superfin tapet och skönt att se slutet på renoveringen. Är i samma fas hemma efter köksrenoveringen... längtar tills sista rummet (gamla köket) är klart.
  Ser fram emot fler bilder av magnoliarummet när ni är klara :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 6. Renovering som drar ut på tiden är tålamodsprövande. Förvånar mig inte att du fick så mycket gjort, det fick vi lite till mans faktiskt. Supermåne du vet.
  Blev väldigt fint. Du är duktig.( Svärdottern har samma tapet i sovrummet, gillar den skarpt.)
  kram Luna

  SvaraRadera
 7. Låter som en effektiv helg :) Jättefin tapet, som en karamell där på väggen!
  Höstkram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...