tisdag 11 maj 2010

Händer det nåt eller?

Här är några små godingar!
Vad tror ni de står och tisslar om...? Kanske pratar de om att de vill ha lite varmare för att de skall växa på sig lite och bli stora...
Här är några som tydligen inte behöver så mycket värme, vitt fänrikshjärta.
...och inte den rosa "tvillingen" heller.
Den vita kusinen löjtnantshjärtat däremot, väntar lite till.

En hel vecka sen förra inlägget, jag har visst drabbats av bloggtorka. Det händer inte så mycket vare sig inomhus eller i trädgården. Den kalla våren gör att det växer lite långsamt...Inomhus borde jag göra en del, som jag ligger efter med, men orken saknas.

9 kommentarer:

 1. Visst händer det saker, det går bara inte så fort =) Men å andra sidan om värmen kommit direkt så hade vi väl klagat på att det gick för fort "skrattar" Som det är nu så hinner man ju njuta av det som tittar upp. Hoppas du får en skön och solig långhelg / kram gittan

  SvaraRadera
 2. Jag känner precis som dig att det blir lite bloggtorka när det inte händer så mycket ute i trädgårdarna. Dina små " godingar " ser så härliga ut. Vit fänriks o löjnatshjärta är jag bra sugen på. Kram

  SvaraRadera
 3. Fänrikshjärtan är tacksamma blommor att ha, börjar blomma tidigt och är riktigt söta!
  Min Löjtnantshjärta börjar få lite knoppar nu, så den är på gång!
  Ha en trevlig och skön långhelg!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Det är ok att inte ha ork!
  Var rädd om dig!
  Vi ses på söndag-Välkommen
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 5. Nämen, blommar det så fint hos dig redan!

  Ormbunkarna har jag inte sett av ännu, men de är SÅ läckra när de ska till att "krulla" upp sig! :)

  SvaraRadera
 6. "Var tid har sitt" har jag en väninna som säger till mig, när jag känner mig stressad för något. Det är tänkvärda ord. Nu får vi som sagt tid att se allt vackert som kommer, och följa utvecklingen dag för dag.
  Blogg- torka har vi nog alla och envar, men det är väl meningen att man ska skriva när man KÄNNER för det? Annars blir det ju lite krystat.
  Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Vet du jag tror att du skulle märka att det händer saker i trädgården om du som jag inte bor vid den hela tiden. Jag måste ju åka veckorna till staden för att jobba. När jag kommer ut sedan så märker jag ju så tydligt hur mycket allt vuxit!
  Fantastiska hjärtan!!! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Tack för besök hos mig.
  Fänrikshjärtan är fina, har massor av rosa men ingen vit. De är bra mycket mindre här än hos dig.
  Jo, nog finns det massor att göra inne och som du säger så orkar man inte alltid, det är nog bra att ta det lugnt om kroppen kräver det, jobbet finns kvar en annan dag. :)
  Förhoppningsvis får vi besked om proverna i nästa vecka i varjefall om det råkar vara salmonella.
  Önskar dig en fin kväll.

  SvaraRadera
 9. Ja, det är lika illa här.........med trädgården alltså. Den står och stampar i farstun! Fänrikshjärtan har jag också i rosa och vitt. Det enda jag kan klaga på är att jag tycker det vita är lite "smutsvitt" i färgen. Jag har det ju i mitt månskensland och tillsamman med de andra vita blommorna där så ser det lite "smutsigt" ut. Men som det är nu så hinner väl fänrikshjärtat blomma färdigt innan de andra börjar!
  Hoppas du får en härligt helg! /Anette

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...