onsdag 26 maj 2010

Tack...

...alla goa bloggvänner för fina och tröstande ord! Det värmer att ni finns där! Jag har många omkring mig även "i riktiga livet", mina systrar, min familj, och flera goda vänner! Som tur är!
Se vilka underbara blommor jag fått av mina vänner!

Ute är det ljuvligt, våren håller på att gå över i försommar. Det knoppas och doftar, och jag skall snart försöka göra ett trädgårdsinlägg. För nu mina bloggvänner, har jag "bara" er att prata trädgård med. Min mamma var den IRL som jag delade trädgårdsintresset med, tyvärr är både mina systrar och vänner odugliga på det området...(men jag gillar dem förstås ändå... ;o)  ) 

9 kommentarer:

 1. Det är gott att ha vänner som bryr sig. Även om dom inte har gröna fingrar;-)
  Snart kommer trädgården att ta all din tid.
  kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra blommor du fått. Sköt om dig! Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 3. Åhhh jag beklagar verkligen din förlust! Livet är så skört! Vilka fina blommor!
  Tröstkram! / Irene

  SvaraRadera
 4. Stackare, du har det inte lätt just nu. Men det är just i sådana här lägen som det kan kännas skönt att vi är fler här ute som kan förstå hur du har det och känner det.
  Och din fina trädgård kommer också att hjälpa dig i sorgen, närheten till den vackra gotländska naturen gör det också. Tänker på dig! Susie

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilka fina blommor du har fått. Visst är det skönt att känna att det finns människor som tänker på en när det är tungt i livet och som finns där.
  Trädgårdsvänner det har du massor av i blogglandet och jag är väldigt tacksam för de trädgårdsvänner jag har där också, dvs. tacksam över dig.
  Precis som regnet renar och kan lätta trycket i luften så lättar tårarna på det inre trycket, det känns bättre så småningom.
  Önskar dig verkligen bra dagar.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Njut i din trädgård. Eftersom din Mamma delade ditt intresse måste hon vara med dig bland alla de sköna blommorna där ute- lite tröst i en stor sorg!!
  Varma kramar Ninne

  SvaraRadera
 7. Tur för dig att du la till det sista inom parentes :)
  Buketten ser ännu fin ut!
  Finns här för Dig-alltid!
  Varmaste kramen/Namnen

  SvaraRadera
 8. Så fina blommor du har fått.Tur att du har trädgården,den är en lisa för själen,o hjälper en o skingra tankarna.Ha en skön helg.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 9. Tänker på dej min vän!
  Har nu tittat lite på din sida......vilka bilder:-) det är nästan så att tom. jag skulle kunna bli inspirerad av blommor och grönt....hihi....och då förstår du vilka vackra och inspirerade sidor du har.....kram och vi ses ju faktiskt ikväll:-)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!