söndag 12 juli 2015

Bedagad CharmNästan vit hann den bli, Coral Charm, innan den tappade sina blad. Men nu är den över, piontiden, och så även min semester, sista dagen idag...
Det är inte riktigt sant, några pioner blommar ännu, och om tre veckor har jag en veckas semester till igen ;) 

Idag verkar bli en fin dag, det blåser inte (!) och solen tittar fram och nu pratar vi plötsligt 20 grader igen, precis perfekt alltså! Nu skall jag inte sitta vid datorn mer, nu skall jag ut i solen! Men nu i veckan när vi hade "höst" roade jag mig med att sätta ihop en sida om mina pioner, finns längst upp här på sidan under headern. Jag har inte jättemånga, jag är ingen samlare precis, men ändå, vill ändå "hålla reda" på dem jag har. Jag får väl uppdatera där om nya pioner tillkommer, och när de som ännu inte visat färg gör det. 

9 kommentarer:

 1. Jag tycker om bedagade pioner och rosor, jag kan så identifiera mig med dom......alltså, ständigt vackra! Haha, det var på skoj, det.......
  Skönt med fint väder, det är OK här också, behagligt men ingen riktig sol, den finns där, men det ligger ett dis emellan den och jorden.
  Ha det gott, kramar

  SvaraRadera
 2. Det var en ambitiös pionsammanställning. Imponerad av att du till och med vet när du planterade. Även om du inte kallar dig samlare måste man ju ändå säga att det var en skön samling.
  Ha det så fint och hoppas det går bra att komma igång med jobbet igen.
  Anette

  SvaraRadera
 3. Pioner är vackra i alla tillstånd...måste skaffa mig några fler, den vita var vacker!
  Ha en skön söndagkväll!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Åh, så vakker!
  Jeg har det på akkurat samme måte. Og et par peonblomster er det igjen også :)

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder på dina Pioner,beundrar att du kommer ihåg när du planterade.

  Ha det gott på underbara ön.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 6. Den är så vacker. Jag var så glad över mina två blommor på Coral Charm i år.
  Ha en bra start på jobbveckan
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Det svider alltid lite när pionblomningen är slut men i år har den ju faktiskt hållit i sig ganska länge. Här är Sword Dance "still going strong" även om nattens regn har fått den att se mer än lovligt tufsig ut.

  Ha en bra vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag har ju helt missat mina pioner här hemma, tyvärr! Men av dina så gillade jag Do Tell och den fantastiska Da Hu Hong allra mest. Fast dom är vackra allihop.....
  Gårdagen var jätteskön, jag alltså halva, sen visade det sig att jobbet dom var gjort på akuten inte var speciellt bra. Så jag läcker som ett såll, men nu ska jag till vc i Hemse och där blir det förmodligen bra gjort igen!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 9. Så skönt att du har en veckas semester kvar att se fram emot! Då blir det inte lika jobbigt att jobba igen. Hoppas att du haft det bra i alla fall och att du hunnit ladda batterierna rejält!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...