fredag 31 juli 2015

En skål kommer lastad med...



...gubbar! 
Vädret i sommar har väl lämnat en del övrigt att önska, men jag antar att det är vädrets förtjänst att säsongen på jordgubbar blivit så lång! Jag köpte med mig ett par liter på väg hem efter jobbet. Nu har jag suttit på altantrappan med en skål gubbar och mjölk, och en ny trädgårdstidning som så påpassligt låg i brevlådan. Och solen skiner. Och så har jag semester igen. En vecka skall jag vara ledig, inte så dumt alls faktiskt ;) 

7 kommentarer:

  1. Ha så skönt med jordgubbar och läsning och hoppas du får en riktigt solig semestervecka! Själv är jag mer sugen på kräftor än gubbar nu, hihi!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Smaskens! jag tog just upp en låda frysta till kvällsdrinken. Straberry Daiquiri. Mysigt med semester. maken jobbar sista dagen nu sen har vi en sista vecka tillsammans. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Underbart med mer semester, jag börjar jobba på måndag. Hemska tanke.
    Så ljuvligt gott med jordgubbar, längtar lite efter det.
    Ha en fin helg och ledighet
    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Jordgubbar med mjölk är sommar på hög nivå. Grattis till din semester vecka. Jag har tre kvar ;)

    Ha det bäst! :)

    SvaraRadera
  5. Där fick du verkligen till det, det är nog så att allting tagit lite längre tid på sig så att vi fått njuta av det lite längre.....Och semester, ja, det är ju inte dumt alls! Hoppas veckan blir kalasbra!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Visst är det trevligt när jordgubbarna mognar i landet. Nu när jag kom hem från fotokursen såg jag att de börja mogna här med.I morgon ska jag plocka in de första. Fin helg till dig!/Kram

    SvaraRadera
  7. Helt underbart....gubbar + tidning + sol.....=)
    Ha en skön ledighet !

    Kram Ninni

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!