lördag 25 juli 2015

Botaniska trädgården

Idag bjuder jag på några bilder från vår vackra Botaniska trädgård. Här är vackert och harmoniskt, det kan man inte säga annat! 


Ghislaine de FeligondeJapansk Zelkova - hur vackert är inte det trädet! 


Hoppas ni har en fin lördag! Här har det varit en jätteskön morgon med sol och lagom varmt, men nu drar det nog ihop sig, det skall visst komma en hiskelig massa regn har de hotat med. Vilken tur då att jag gick upp tidigt i morse så jag fick njuta av solen. Och i går kväll - vilken ljuvlig kväll det var! Jag var ute och pysslade, rensade och klippte ner en hel del överblommat ändå till 22-tiden, ville aldrig gå in men då började det bli skumt så jag var tvungen... Det är fredagsmys för en trädgårdsnörd det ;) 

6 kommentarer:

 1. Vadå Botaniska trädgården? Jag tycker den ser ut som din. En aning fler murar och längre rabatter, men annars ser jag ingen större skillnad tycker jag......
  Och vad säger du, skön fredagskväll, icke då, inte här, det var svinkallt, fick t o m stänga dörren till verandan och nu är det riktig höst ute, mörkt, alla lampor tända inne och vi väntar på ovädret. Och det kan gärna få komma, för ska det vara så här så kan det lika gärna regna ordentligt för det behövs i skog och mark och i mina rabatter!
  Men jag är glad för att ni har det fint, eller i alla fall hade!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Väntar också på regnet som ju ska komma rikligt i hela landet. Imorgon får man nog hålla sig inne och kura under filten.
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst någon tidning och inte hängt med i väderkartorna. Ska det bli superregn? Jisses, vilken tur att jag har fått gjort det jag ska då. :-)
  Så fina bilder du bjuder på! Botaniska ser riktigt härligt ut. Jag gillade särskilt de gotiska bågformade portarna på den näst sista bilden.

  Ha det ritkigt bra!

  SvaraRadera
 4. Så fint! Här på västsidan har det regnat ihållande hela dagen. Rosorna har kroknat rejält :(
  Ha en fin lördagkväll!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Så mysigt det ser ut. Måste åka dit någongång. Här har det också regnat hela dagen...äh....hela sommaren menar jag:-)

  SvaraRadera
 6. Och så mycket fint. Måste åka dit nästa år. Tack för visningen.
  Annika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...