onsdag 15 juli 2015

Utflykt

Mulna dagar är det trevligt att göra bilutflykter tycker jag, och det blev några sådana min sista semestervecka. Bland annat åkte vi en sväng över till andra sidan ön, och fikade i Slite, på ett ställe jag aldrig besökt förut; Café Medusa, som är ett gammalt badhus. Det ligger vackert där vid stranden, som dock låg tämligen öde den dagen vi var där, vilket inte var så konstigt då det var en av de dagarna då temperaturen mätte sisådär 12-15 grader... Men annars är det en fin strand, och Slite är egentligen en ganska mysig ort, med stranden mitt i "byn" och många fina villor. 

Nåväl, Café Medusa. Fikabrödet kanske inte kommer upp i konditorinivå direkt, men det var enkelt och rejält och inga krusiduller vilket inte behöver vara fel. Men framförallt tycker jag inredningen var mysig och hemtrevlig och det är halva nöjet när man är på ett fik eller restaurang. 
Som sagt, stranden i Slite är fin, man kanske skulle ta sig hit och bada någon gång när det är vackert väder, det var många år sedan jag badade här! 

7 kommentarer:

 1. Fint ställe, väldigt charmigt. jag har varit i Slite en endaste gång för längesedan, men jag badade nog inte. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket du hunnit skriva sedan jag tittade in hos dig!
  Det ser ut som ett mysigt café du hittat till! Som du säger gör ju inredningen väldigt mycket! Att få sitta ner i en miljö där man känner ett lugn kring sig!
  Vore vädret bara bättre så skulle det säkert vara underbart ställe att bada på också!

  Spännande med renoveringen där hemma!
  Ha en fortsatt fin och förhoppningsvis varm sommar!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt ställe. Den där stranden känner jag igen, jag lärde mig simma där när jag var 5 år. Så det är väldigt länge sedan som du förstår:-)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Trevligt med ett nytt ställe att besöka... och så fint det var på caféet. Önskar dig fina sommardagar.

  SvaraRadera
 5. Visst är det trevligt med små utflykter. Ser ut att vara ett väldigt trevligt ställe:) Ha det fint!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 6. Att åka på utflykt såna där lite halvtrista dagar är perfekt. Själv har jag inte kommit iväg på en enda, trots att det ofta varit utmärkt utflyktsväder den här sommaren.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 7. Sommarutflykter är fantastiska. Och får man dessutom passera ett trevligt café så blir det ännu bättre.
  Ha det fint!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...