måndag 20 juli 2015

Besök

I helgen hade vi besök av en liten kotte, som kom invandrande i vår trädgård. Jag hade knappt sett till någon igelkott i år, så det var ett kärt besök!  

Precis då hade Vilda släppts ut i trädgården, hm - hon undrade vad det var för en lattjo liten pryl, som INTE ville leka med henne.... Som tur var - för dem bägge två - gick hon inte i närkamp, och kotten kilade iväg sedan när den "stora besten" försvunnit, och kommer nog tyvärr inte igen, han åt i alla fall inte upp maten vi gick ut med sen i alla fall, den åt Vilda upp nästa morgon... ;) 

9 kommentarer:

 1. Vilket kärt besök! Jag längtar efter en egen liten kotte i vår trädgård, men än har vi inte fått något finbesök. Söta bilder/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Det var jättemånga år sedan jag såg en igelkott. Finns nog inga här i byn. Gulliga är dom minsann. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Roliga bilder - och söta är dom båda två. :)
  Vi har haft djurbesök i vår trädgård, men inte av någon igelkotte..
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Åh Igelkottar är så mysiga. Vi har haft turen att ha dessa sötnosar på besök varje år men för ett antal år sedan hade vi "rekord" här hemma. Igelkott mamman fick 7 ungar som vi fick följa. De var otroligt söta när de satt och smackade i sig spagetti och köttfärssås :) Jag tror att de är ungarna från den kullen som är hos oss nu men det är bara vad jag tror. Det är lite svårt att se ;)

  SvaraRadera
 5. Så söt :) Vi har också en kotte som trippar omkring i trädgården. Fantastiskt fina djur man gärna vill ska stanna kvar!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Hi hi . . . man ser nog att vovven vet att den där lilla varelsen sticks, närkamp vill Vilda inte göra.
  Gulliga bilder - självklart blev det vovven som åt upp resterna, *fniss*
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig bild på Vilda och kotten! Man ser verkligen hur sugen hon är på att leka med den lilla kompisen, men tur att hon inte gjorde det.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att Vilda förstod att kotten kan stickas! Det verkar vara gott om kottar i år fast hos oss är dom inte... Tror att vi bor för mycket i skogen, igelkottar trivs ju i villaträdgårdar.
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 9. Åh, så kul att få kottebesök! Och tur för Vilda att hon inte kollade in den nya leksaken allt för närgånget... ;)
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...