lördag 30 december 2017

Månadens bild - december

Det är dags för sista månadsbilden i år, och eftersom det är december så ville jag så gärna ha en med snö på!! Bilder ljuger inte men den här bilden är verkligen inte någon bra representant för hur vädret har sett ut här i december. För vi har bara haft ett endaste dygn med snö! Men som tur var passade jag på att springa ut i snön och fota då! Klockan var halv åtta och jag skulle iväg till jobbet, men nånting sa mig att jag det kunde vara försent om jag väntade någon dag, vilket det ju också hade varit. 
Men jag fick min vita decemberbild, så jag får väl vara nöjd ;)

Fast för min del hade det gärna kunnat se ut så här hela december, för nog är det vackrare med det vita, än det smutsgrå... 

Om ni vill se hur min månadsbild har sett ut för varje månad, i ett flöde, så finns de längst uppe under min bloggrubrik, med rubriken Samma vy - 12 månader. 

3 kommentarer:

 1. Mycket finare med snö denna årstid. Vi har haft regn här så ingen snö kvar här heller. Gillar bilden på stolen. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vackert på bild - men inte så kul i verkligheten! Vi var till Visby just den dagen så vi fick också se - och halka runt - i snön!!
  GOTT NYTT ÅR
  Susie

  SvaraRadera
 3. Visst är det vackert! Jag har kört upp till Hemsedal i Norge ikväll och njutit av snön på träden Upplysta av månens ljus :)

  Gott Nytt ÅR! Kram, Carina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...