mmm, känner ni doften?
Äntligen är det dags för årets godaste bulle, lussebullen.Men det skall vara mycket smör i. Gärna rumstempererat, som klickas i när allt annat är blandat. mmm... Och så skall bullen penslas efter gräddning, med smält smör! Det här receptet använder jag.
Perfekt, ska testa det receptet. Har ett gammalt recept med just kvarg i, men den finns ju inte med så många procents fett längre. Suck.
SvaraRaderaKram Kristina
Brukar titta in här mellan gångerna och jag håller med dig om att det ska vara mycket smör i degen och rumsvarmt. Då blir bullarna som godast. gun
SvaraRaderaJag dricker ju inte kaffe, så bullar och kakor gillar jag inte. Inte heller godis faktiskt, men...saffransbullar är jag tokig i av någon anledning (för egentligen är jag inte speciellt förtjust i saffran heller)! :-(Men - av princip - så bakar jag inget, så jag ska inte titta på ditt recept. Man kan ju få för sig att göra en omgång ändå.....
SvaraRaderaKRAM
Susie
Kunde inte låta bli att glutta på receptet, så kanske jag skulle göra mig till lite i år. Gubben min skulle bli överlycklig. Visserligen dricker han inte kaffe han heller, men däremot te varje dag samt choklad.....
SvaraRaderaKRAM igen
Susie
Gör lika samma men knutar i stället för lussar. Och så smörpensling och sockerdoppning... succé! Kan meddela att Fröjds också gjorde succé. Nu får jag göra dem flera gånger!
SvaraRaderaHa det fint!
Kramar från Eva-Mari
Ser väldigt goda ut och bakdugen ser ut som en adventsvariant den också :)
SvaraRaderaKram, Carina