torsdag 17 september 2020

Ett halvt bord

Har letat efter lite olika möbler sedan jag flyttade hit. I lugn takt, vill inte stressa fram något och bara köpa "bara för att". Men visst är jag lite otålig, och sommarens loppisar har väl inte gett det resultat som jag trodde. Men nu har jag i alla fall hittat ett halvt bord! 😏 
Ett halvmånebord stod nämligen på min önskelista. Ett inte alltför stort, och träfärgat, precis som jag ville ha! Jag hittade det ute vid Landa i Klintehamn, en mysig inredningsbutik som jag kan rekommendera! 

Och nu kan jag ta fram mina ljusstakar från Tove Adman igen, har inte haft någon bra plats till dem förut! 

5 kommentarer:

  1. Sååå fint. Många målar ju sina månbord i vitt men inte jag och tydligen inte du heller. Kul när man hittar det man söker. Jag hade ju en sådan tur att jag hittade båda halvorna på samma gång. Vilka fina ljusstakar du har också. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Snyyyggt! Vilken skatt du hittade... inte gratis heller vad jag kan tro!

    Ha en fin septemberhelg.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Vissa möbler är så väldigt praktiska! Bordet var vackert och jag håller med om att det mörka träet gör helheten så fin.

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera
  4. Jättesnyggt bord! Grattis till det. Vi har också letat halva bord men inte hittat. Ett hittade vi men det var aningens för långt ... eller brett säger man kanske :) Och ljusstakarna är verkligen fina.

    Kram Anita

    SvaraRadera
  5. Halvmånebord gillas! Snygga och praktiska...jättefint att det var brunt också! Fint fynd :)
    Önskar dig en skön och solig lördag.
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!