måndag 28 september 2020

En gammal hylla

...lyckades jag vinna på en nätauktion för några veckor sen. Ungefär en sån jag letat efter ett tag. Kanske något mer skamfilad än vad jag hade tänkt mig, men för bara 200 pix får jag vara nöjd! Och kanske var det för att jag hittade den, som jag plötsligt fick lust att ta tag i rummet den står i. Nu är det nytapetserat, med Hazel från Boråstapeter! Kommer lite före- och efterbilder snart! 

Önskar er en skön vecka! För mig blir det kortvecka, jobbar idag och sen på fredag, men däremellan skall jag vara ledig! 

5 kommentarer:

  1. Kanonpris, 200 och hyllan ger mig en nostalgikick. Och så blev jag ju väldigt intresserad av tapeten. Helt i min smak. Ser fram mot före och efterbilder.

    Ha en fin kortvecka och trivsam ledighet däremellan!
    Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Både fin tapet och möbel och till ett kanonpris!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Roligt att hitta en möbel du letat efter, priset var fantastiskt liksom tapeten. Kakan i förra inlägget måste jag prova. Choklad och hallon är bra tillsammans. Ha en bra helg.

    SvaraRadera
  4. Roligt att hitta en möbel du letat efter, priset var fantastiskt liksom tapeten. Kakan i förra inlägget måste jag prova. Choklad och hallon är bra tillsammans. Ha en bra helg.

    SvaraRadera
  5. Jamen sååå snyggt! Både tapet o möbel :)
    Ha en skön helg nu...
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!