söndag 8 augusti 2021

Livet är en fest

Ja, tydligen är det så, för sist jag skrev handlade det om fest, och nu i helgen har vi haft fest igen, i dagarna tre till och med... 😋
Min lilla minsting, har nu blivit myndig!! Hur nu det gick till?! 


I fredagskväll hade vi fest, för 12 personer. Jag hade gjort det lite enkelt för mig, så vi tog hämtmat, från en libanesisk krog här i stan - enligt födelsedagsbarnets önskning- som till och med har hemkörning, perfekt! Maten anlände straxt efter att gästerna hade kommit, så vi hann ta en bubbel och skål för den "stora damen" innan maten kom. Kvällen var varm och skön och med lite filtar om oss, kunde vi sitta ute nästan till midnatt! 


Sen är det ju så, att tolv personer är ungefär max vad som får rum hemma hos mig, så vi får helt enkelt dela upp firandet, så idag har vi haft kaffekalas, och då var vi åtta personer. Det regnade hela förmiddan, men lagom till eftermiddagsfikat sprack det upp och blev varmt igen, och jag kunde duka ute. 

Hm, dagarna tre sa jag ju? Jo, i lördags var det middag ute hos syrran, som fyllde år! 

Men nu är det lugnt, och jag har just inlett semester del 2, har nu en och en halv vecka ledigt! Sa jag inte, att livet är en fest kanske? Regnmätaren visade 25 mm efter regnet, och nu är gräset grönt igen, nice! 

1 kommentar:

  1. Såg otroligt gott ut! Har aldrig ätit libanesiskt, och lär nog aldrig få gubben at äta det. Han har blivit lite konservativ med åren..... :-(
    KRAM och GRATTA dottern i efterskott/Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!